1. Fornøyde kunder
  2. Aursmoen bhg

Aursmoen Barnehage

“De ansatte har langt færre fysiske plager - og når de får vondt i hodet legger de seg 15 minutter i stolen, istedenfor å gå hjem!“

- Stryer Heidi Gilje

Skjermbilde 2015-06-16 kl. 12.50.48.png 

Bilde-Aursmoen-BH-2.jpg

I 2008 gjorde styrer Heidi Gilje i Aurskogen barnehage en del helsefremmende tiltak. Sykefraværet var oppe i 29 % og de ansatte var mye plaget med hodepine, rygg - og skulder/nakke plager. Det kan være utfordrende både fysisk og psykisk og jobbe i en barnehage med 60-70 barn, sier Heidi. Det er mye støy og til tider mange løft.

Tiltakene Heidi igangsatte var besøk av ergoterapeut som hjalp dem med de daglige utfordringene, som for eksempel riktig løfteteknikk. Det andre var å starte et samarbeid med Bwell på stressmestringskonseptet «Bwell powernap» Dette er en massasjestol, med integrerte mentale treningsprogrammer som lydspor. Det fine med konseptet er at Bwells fagperson holder stressmestringskurs og involverer de ansatte i hvordan og hvorfor de skal bruke stolen.

Personalet i barnehagen synes det er flott å ha muligheten til å legge seg ned å ta en 15 minutters pause i løpet av dagen. Stolen er alltid opptatt. Flere av de ansatte bruker den hver dag, sier hun videre. Etter 6 år med ansatte som jevnlig benytter seg av Bwell powernap, har de hatt en fantastisk nedgang i sykefraværet. I 2014 lå fraværet på 6,3 %.

De ansatte har langt færre fysiske plager - og når de får vondt i hodet legger de seg 15 minutter i stolen, istedenfor å gå hjem!

Hun tror også mye av suksessen og nedgangen i sykefravær skyldes at de ansatte nå føler seg sett og prioritert. Alle liker å føle seg verdifulle og bli ivaretatt! Barnehagen leier stolene, og dette mener Heidi er en «liten» investering som mange flere burde prioritere!

 

Ja takk!

Jeg ønsker mer informasjon om deres produkt.

Jeg ønsker å melde meg på deres nyhetsbrev

Nyheter og andre oppdateringer fra oss i Bwell.

Bwell Norge AS
Martin Linges vei 25, 1364 Fornebu
Tlf. 67 83 24 20

facebook

Trygg-Media-Logo