1. Fornøyde kunder
  2. Avigo Barnehage

Avigo Barnehage, Lillesand

“Vår visjon er: Vi skal bidra til økt livskvalitet ”

-Cecilie Vardvik

avigo

bwell-avigo.jpg

Avigo barnehage har i 3 år hatt tilbudet om Bwell’s massasjestol til personalet i barnehagen. Å jobbe i barnehage er en hektisk arbeidsdag, der arbeidstakerne må være tilstede for barna og bidra med hele seg. Da er det å kunne ta seg en power nap i løpet av dagen et tilbud mange av de ansatte setter stor pris på. Dette 15 minutters avbrekket gir ny energi og barna får voksne som har overskudd og helse til å gi dem de muligheter og utfordringer dagen byr på.

Vår visjon er: ”Vi skal bidra til økt livskvalitet”

Ved å ha et tilbud som dette til de ansatte er dette et av tiltakene for å kunne bidra til den enkeltes livskvalitet. Det er ikke enkelt å få tid i hverdagen til at de ansatte kan trene i arbeidstiden, så bruken av massasjestolen er derfor blitt benyttet for å kompensere for den manglende muligheten.

Avigo barnehage har valgt å inngå en ny 3 års avtale med dette konseptet. Personlig oppfølging fra Bwell er med på at vi stadig har fokus på stolen og de muligheter den har.

Barnehagen er overbevist om at dette er et godt tilbud til alle ansatte og vil øke tilstedeværelsen både fysisk og psykisk i det lange løp.

Ja takk!

Jeg ønsker mer informasjon om deres produkt.

Jeg ønsker å melde meg på deres nyhetsbrev

Nyheter og andre oppdateringer fra oss i Bwell.

Bwell Norge AS
Martin Linges vei 25, 1364 Fornebu
Tlf. 67 83 24 20

facebook

Trygg-Media-Logo