1. Fornøyde kunder
  2. DNV Barnehave

Det Norske Veritas barnehave

“Bwell powernap er en investering som gir mer overskudd til å være aktivt tilstede sammen med barna, samt overskudd etter jobb”

- Kathrine Eine, Ingrid Gjerland,og Zoran Johannnes Despotovic.

dnv barnehage

bwell-veritas-barnehage.jpg

”Vi har det grønneste gresset”

Kjærlighet ­– Mot - Begeistring

Det Norske Veritas barnehage er spesielt opptatt av omsorg og nærhet til alle barna. Barns medvirkning i egen hverdag er også et viktig fokus. Barnehagen har 4 avdelinger og ligger i flotte naturskjønne omgivelser på Høvik utenfor Oslo.

For at medarbeiderne skal ha det bra, har ledelsen satset på flere helsefremmende tiltak innen fysisk aktivitet, hygiene og bruk av nærmiljøet. Bwell PowerNAP konseptet med mental trening og fysisk avspenning har arbeidsplassen hatt i 5 år.

Kristin Gjedebo Haug, daglig leder i barnehagen forteller at; ”Stolen er like utenfor mitt kontor og jeg ser at flere ansatte benytter seg av den hver dag. Jeg hører også at stolen blir tilbudt vikarer for å vise fram godene i barnehagen. Det er også blitt en måte å vise at vi bryr oss om hverandre. Hvis noen er spesielt slitne en dag hører jeg ofte andre si «ta deg en tur i stolen». Som leder mener jeg det er et godt tilbud til de ansatte for å kunne hente seg inn i en hektisk hverdag.”

Personalet bruker konseptet både før og etter arbedeidstid, i lunsjpausen eller i løpet av arbeidsdagen når det er behov for det. Det er positive holdninger blant medarbeiderne, der de gir hverandre tid og rom i hverdagen.

Medarbeiderne gir tilbakemeldinger om at det mange er mange som er glade i stolen og den blir aktivt brukt hver dag. Det er godt med et avbrekk i løpet av arbeidsdagen. Enten om man sovner lett eller bare slapper helt av, så er man mer opplagt etterpå.

Det er ulike utfordringer når en jobber i barnehager. Kathrine og Zoran Johannes jobber på storbarns avdelinger. Der er det full aktivitet hele dagen og et høyere lydnivå. Ingrid jobber med de minste barna. Der trenger barna mer hjelp i ulike situasjoner, noe som er mer fysisk krevende for kroppen.Ved jobb i barnehage har man stor glede av både fysisk avspenning og mental trening

 

Ja takk!

Jeg ønsker mer informasjon om deres produkt.

Jeg ønsker å melde meg på deres nyhetsbrev

Nyheter og andre oppdateringer fra oss i Bwell.

Bwell Norge AS
Martin Linges vei 25, 1364 Fornebu
Tlf. 67 83 24 20

facebook

Trygg-Media-Logo