Felix Arkitekter

"15 minutter i stolen gjør at jeg får overskudd og jobber bedre etterpå"

- By- og arealplanlegger Eva Sjue

Skjermbilde 2015-06-16 kl. 12.50.32.png

felix.jpg

Felix Arkitekter AS har gitt ansatte mulighet til å benytte Bwell stolen siden 2007. Tiltaket er godt forankret hos ledelsen og brukes jevnlig (1-3 ganger per uke) av de aller fleste på kontoret. I perioder brukes den av enkelte hver dag.

Det startet med at massøren ble «erstattet» med en massasjestol som de kaller Robot Tord (oppkalt etter massøren). Ansatte ønsket et tilbud som var tilgjengelig 24/7.

15 minutter i stolen gjør at jeg får overskudd og jobber bedre etterpå

Forebygging og behandling
Målsetningen er å unngå sykefravær, forebygge belastningsplager, samt øke overskudd i jobb hverdagen og på fritiden. Ansatte benytter den også til egenbehandling av muskelplager.

Jobber bedre etterpå
Felix Arkitekter har 13 ansatte. Flere av dem er småbarnsforeldre som er i underskudd på søvn, da er det fint å ha mulighet til å hente seg inn igjen på jobb med å ta seg en kvalitetspause. «15 minutter i stolen gjør at jeg kan ta tilbake tapt nattesøvn og jobber bedre etterpå», sier Eva.

Fokus på helheten
Bwell har fokus på helheten i den faglig oppfølging av konseptet. De har bistått med arbeidsplasstilpasning og tips til forbedring av lysforhold. «Vi er veldig godt fornøyd både med den faglige og tekniske servicen de leverer», sier Eva.

Ja takk!

Jeg ønsker mer informasjon om deres produkt.

Jeg ønsker å melde meg på deres nyhetsbrev

Nyheter og andre oppdateringer fra oss i Bwell.

Bwell Norge AS
Martin Linges vei 25, 1364 Fornebu
Tlf. 67 83 24 20

facebook

Trygg-Media-Logo