1. Fornøyde kunder
  2. Økonomi og regnskapspartner

Økonomi og regnskapspartner

“15 minutter i stolen gjør at jeg får overskudd og jobber bedre etterpå"

- Eigil Johansen</

økonomi og regnskapspartner

Eigil Johansen

Økonomi og regnskapspartner er en samarbeidspartner med solid kompetanse, gode systemer, rutiner og teknologiske løsninger. Hos dem blir alle nødvendige bokførings- og regnskapsoppgaver ivaretatt, i tillegg til individuell økonomisk rådgivning.

Lade batteriene

Ivaretatt blir man også som ansatt i denne bedriften som har fokus på effektivitet og kvalitet hos sine ansatte. Nettopp derfor tilrettelegges det for at man kan ta seg en pause i løpet av dagen.

Daglig leder i Økonomi og Regnskapspartner Eigil Johansen, har valgt å ta i bruk Bwells PowerNAP konsept til sine ansatte og snakker varmt om verktøyet og tanken bak det å hente seg inn igjen.

”I perioder er det et hektisk miljø for oss ansatte på jobb. Tidligere var jeg stadig innom naprapat for å få bukt med stive muskler og ledd. Etter at vi startet med massasjestolen fra Bwell, tar jeg turen dit mye sjeldnere.”

”Det er deilig og avslappende å ta en pause i arbeidet. Stolen er lett tilgjengelig, og både jeg og mine medarbeidere setter pris på å få mer energi og få ladet batteriene,” sier Johansen.

Effektivt og lønnsomt

”Avspenning og restitusjon er jeg godt kjent med fra idretten, men det er først de siste årene jeg har fått satt det i system på jobben. Vi har nå benyttet konseptet i over 5 år her hos oss og dette har på en måte forandret hverdagen for flere.

” Jeg mener Bwell PowerNap kan øke overskuddet i enhver bedrift, både hos de ansatte og på bunnlinja,” sier Johan

Ja takk!

Jeg ønsker mer informasjon om deres produkt.

Jeg ønsker å melde meg på deres nyhetsbrev

Nyheter og andre oppdateringer fra oss i Bwell.

Bwell Norge AS
Martin Linges vei 25, 1364 Fornebu
Tlf. 67 83 24 20

facebook

Trygg-Media-Logo