1. Fornøyde kunder
  2. Oslo Universitetssykehus - Rikshospitalet avd blodsykdommer

OUS Avd for blodsykdommer, Rikshospitalet

"Bwell Pausen er et kostnadseffektivt og forebyggende tiltak som ansatte setter pris på."

ous-avd-blodsykdommer.jpg

«Jeg bruker stolen jevnlig og kjenner at jeg er mer opplagt og våken etter en 15 minutters power nap»,  sier Katri Pöysä  som er assisterende seksjonsleder. 

Oslo universitetssykehus avdeling for blodsykdommer på Rikshospitalet har en hektisk arbeidshverdag med organisering og tilrettelegging for pasienter. Med forebyggingende tiltak som målsetning har avdelingen gitt ansatte mulighet til å benytte Bwell Pausen siden 2009. 

Verdsette ansatte
«Vi har ikke økonomi til å bruke store midler på goder til ansatte og har prioritert det vi mener er kostnadseffektivt, med tanke på å verdsette den enkelte medarbeider og avdelingen som helhet», sier Katri Pöysä som er assisterende seksjonsleder. Bwell Pausen, frukt hver uke, fredagslunsj en gang i måneden, forelesninger og  kursing av ansatte er det som blir satset på.

Forebyggende tiltak
I forbindelse med nye arbeidstider med 12,5 times vakter, har  forebyggende tiltak blitt enda viktigere. «At medarbeidere kan ta seg en 15 minutters kvalitetspause i massasjestolen kan gjør det mulig å roe seg ned i en hektisk hverdag», sier Katri. Muskler i rygg og legger får behagelig massasje som bidrar til økt utskillelse av anti-stresshormonet oxytocin.

Tilgjengelighet
Bwell-stolen er tilgjengelig 24/7 og er plassert lett synlig på pauserommet. «Dette sammen med kvaliteten på produktet gjør at den en mye i bruk. Oppfølging fra fagpersoner i Bwell med undervisning, superbrukeropplæring og service når det er behov, gjør at tiltaket ikke tar tid å administrere», sier Katri.

Ja takk!

Jeg ønsker mer informasjon om deres produkt.

Jeg ønsker å melde meg på deres nyhetsbrev

Nyheter og andre oppdateringer fra oss i Bwell.

Bwell Norge AS
Martin Linges vei 25, 1364 Fornebu
Tlf. 67 83 24 20

facebook

Trygg-Media-Logo