1. Fornøyde kunder
  2. Schibsted Norge

Schibsted Norge AS

"7 av 18 ansatte går på jobben"

schibsted1.jpg

schibsted2.jpg

Hos Schibsted Norge Annonseproduksjon er det et høyt gående arbeidstempo. Det hele startet med at daglig leder Janneke Aulie ønsket å la de ansatte få teste ut hvordan det var å gå og jobbe samtidig. En mer aktiv kontorhverdag ble godt mottatt og de startet med 3 møller som to og to delte. Etter hvert ble de mer bevisste på hvor mye de egentlig satt i den perioden de ikke hadde kontormølla, og behovet for flere møller meldte seg raskt. I dag går syv av jentene mellom 6 og 15 km pr dag.

 

Felles for jentene er opplevelsen av mer energi. Det at de beveger seg mere i arbeidstiden gjør at den litt «daffe» følelsen på slutten av arbeidsdagen, uteblir. De nevner alle bedre nattesøvn som en positiv bivirkning og er takknemlige til arbeidsgiver for å ha fått denne muligheten! Janina sier at «humøret stiger i takt med energien».

 

Gå og jobbe?

Jentene er overasket over hvor kort tilvenningsperiode de trengte. Hanne er den enste som brukte noen uker da hun fikk problemer med knærne. Etter mer bevisste pauser gikk det seg til og hun er i dag strålende fornøyd med å gå. Schibsted har kjøpt inn flere Back App stoler som jentene plasserer oppå mølla, når de ønsker å ta en sittepause.

Flere nevner også at den fysiske formen har blitt bedre. «Jeg var på fjelltur i høst og kjenner at det er mange år siden formen var så bra som nå», sier Birte og smiler fra øre til øre. Og det er ikke så rart når de fleste går hele dagen på 3 til 3.2 km i timen!

 

Hva med lyden fra mølla?

Noen av dem synes mølla bråker litt, men fordelene veier opp for støyen! Det er flere av gutta som sitter med hodetelefoner på, og dermed tolererer summingen fra motoren. De som synes det er distraherende har flyttet kontorplassen til andre siden av landskapet. «Også må du få med den forebyggende effekten gåingen gir på skulder/nakke problematikk», sier Inger. Hun har i flere år slitt med en vond skulder, noe som er blitt mye bedre av den daglige aktiviteten. Her slenger resten av jentene seg på og sier at de opplever mye mindre «stress nakke» og høye skuldre.

Ja takk!

Jeg ønsker mer informasjon om deres produkt.

Jeg ønsker å melde meg på deres nyhetsbrev

Nyheter og andre oppdateringer fra oss i Bwell.

Bwell Norge AS
Martin Linges vei 25, 1364 Fornebu
Tlf. 67 83 24 20

facebook

Trygg-Media-Logo