1. Kontakt
  2. Jobbe i Bwell?

Lyst til å jobbe med helsefremmende arbeid?

Bwell Norge AS søker en dyktige, utadvendte og engasjerte salgskonsulenter

Bwell Norge AS er en solid og anerkjent leverandør innenfor helsefremmende arbeid, stressmestring og produkter til bedrifter, som ser viktigheten av å skape fremtidsrettede arbeidsplasser. Selskapet har fokus på gevinsten av god helse, fordi det gir overskudd, økt energi og fornøyde medarbeidere. Bwells unike produkter og verdifulle kompetanse er tilrettelagt for å møte morgendagens arbeidskrav. Målgruppen er det private næringslivet og offentlig sektor.

 

Selskapet er i vekst og søker en proaktiv, målrettet og representativ salgskonsulent. Du må ha salgserfaring fra B2B markedet, hvor du kan vise til gode salgsresultater. Du har erfaring fra oppsøkende salg, er uredd i forhold til å ta kontakt med nye kunder og er flink til å skape gode kunderelasjoner.  Hos Bwell Norge får du muligheten til å bygge opp din egen kundeportefølje og tilby de unike Bwell produktene til dine kunder. Du er opptatt av god helse og ser viktigheten av menneskers helse og velvære i arbeidslivet. Vi ser gjerne at du har helsefaglig kompetanse og erfaring.

 

For å lykkes i stillingen må du trives med å oppsøkende salg, være troverdig og opptatt av å skape gode relasjoner i kontakt med nye kunder. Ta en titt på våre hjemmesider www.bwell.no for å bli kjent med Bwell og deres produkter.

 

Bwell Norge holder til i lyse, inspirerende og trivelige kontorlokaler på Fornebu. Dette er en fulltidsstilling med ønske om snarlig tiltredelse. Vi tilbyr fastlønn med provisjonsavregning

Ta kontaket med daglig leder Kathrine Darell Hovland, mob 4001210 eller salgssjef  Lone Lekang, mob 40001205


Søknadene behandles fortløpende.
Vi gleder oss til å høre fra deg!

 

Ja takk!

Jeg ønsker mer informasjon om deres produkt.

Jeg ønsker å melde meg på deres nyhetsbrev

Nyheter og andre oppdateringer fra oss i Bwell.

Bwell Norge AS
Martin Linges vei 25, 1364 Fornebu
Tlf. 67 83 24 20

facebook

Trygg-Media-Logo