1. Kontakt
  2. Jobbe i Bwell?

Bwell søker selgere med interesse for fysisk aktivitet og restitusjon

Bwell Norge har de siste ti årene vært ledene på lavterskel, helsefremmende verktøy for bedriftsmarkedet. Med en stor kundemasse og økt synlighet i markedet er selskapet i vekst og har behov for flere engasjerte medarbeidere. Derfor søker vi nå etter to dyktige selgere som vil jobbe innenfor hvert sitt unike produkt: Bwell Kontormølla og Bwell Pausen.

 

Bwell Kontormølla er den første og eneste norskdesignede tredemøllen tilpasset til kontoret. Kontormølla lar deg gå mens du jobber, og virker forebyggende mot ryggsmerter og andre plager som kommer ved inaktivitet og stillesitting. I tillegg vet vi gjennom studier at bevegelse mens du jobber fremmer kreativitet, produktivitet og overskudd. 

Det er nå rundt 500 arbeidsgivere i Norge som har investert i Kontormølla og gjennom nylig satsning på markedsføring ser vi at potensialet er stort for økt salg fremover.

 
I den sammenheng er vi på jakt etter en innovativ, engasjert og sporty selger med stor interesse for salg og fysisk aktivitet. Som selger av Kontormølla må du kunne vise til gode resultater og høy grad av selvstendighet i salg. Du må være fremoverlent og nytenkende, samt ha høy arbeidskapasitet. Vi søker deg som ønsker å bidra til å løfte produktet i Norge og brenner for at flere folk skal være i aktivitet med bruk av Kontormølla.

 

Bwell Pausen er et godt etablert tiltak i omtrent 800 bedrifter i Norge i dag. Tilbudet er populært for ledere og ansatte da det er et enkelt verktøy som når ut til mange ansatte og kan virke både forebyggende mot belastning/sykdom, samt fremme helse og overskudd i hverdagen. Konseptet er utviklet i samarbeid med helsepersonell og de fremste ekspertene i Norge i dag på mental og fysisk restitusjon. Dette er konseptet som både toppidretten og den "vanlig" medarbeider bruker når de skal hente seg inn igjen. 

 

Vi ønsker at flere mennesker der ute skal få muligheten å få det verktøyet som kan bidra til mer overskudd i hverdagen, og derfor trenger vi flere engasjerte kollegaer som ønsker å få dette til. Er du engasjert i helse og mennesker, samt kan vise til gode resultater med salg? Da er det deg vi søker!

 

For å lykkes i stillingene må du trives med å oppsøkende salg, være troverdig og opptatt av å skape gode relasjoner i kontakt med nye kunder. Ta en titt på våre hjemmesider www.bwell.no for å bli kjent med Bwell

 

Bwell Norge holder til i lyse, inspirerende og trivelige kontorlokaler på Fornebu. Dette er en fulltidsstilling med ønske om snarlig tiltredelse. Vi tilbyr fastlønn med provisjonsavregning

Som kollega i Bwell innehar du følgende egenskaper:

  • Engasjement, energi og glød!
  • Jobber godt både individuelt og i team
  • God muntlig og skriftlig framstillingsevne
  • Liker hele salgsprosessen
  • Er oppriktig engasjert i menneskers helse og velvære
  • Helsefaglig kompetanse / eller solid relevant salgserfaring

Har du lyst til å jobbe i Bwell og være med å påvirke din og andres hverdag?

Send CV og kortfattet søknad til kathrine@bwell.no

For mer informasjon kontakt daglig leder Kathrine Darell Hovland mobil 40001210 eller Salgssjef Lone Lekang mobil 4001205

 

 

Om arbeidsgiveren

Bwell Norge AS er en solid og anerkjent leverandør innenfor helsefremmende arbeid, stressmestring og produkter til bedrifter, som ser viktigheten av å skape fremtidsrettede arbeidsplasser. Selskapet har fokus på gevinsten av god helse, fordi det gir overskudd, økt energi og fornøyde medarbeidere. Bwells unike produkter og verdifulle kompetanse er tilrettelagt for å møte morgendagens arbeidskrav. Målgruppen er det private næringslivet og offentlig sektor.

Ja takk!

Jeg ønsker mer informasjon om deres produkt.

Jeg ønsker å melde meg på deres nyhetsbrev

Nyheter og andre oppdateringer fra oss i Bwell.

Bwell Norge AS
Martin Linges vei 25, 1364 Fornebu
Tlf. 67 83 24 20

facebook

Trygg-Media-Logo