Ja takk!
Send meg Guide til et BEDRE KONTOR

Bwell Walking  - Kontormølla

Stivner ryggen i kontorstolen? Blir du rastløs av å sitte stille? Hvordan unngå stillesitting?

Verdens helseorganisasjon anbefaler 10 000 skritt om dagen. En kontoransatt sitter stille i gjennomsnitt 12,5 timer per dag! Tre timer på Bwell Walking, en stillegående tredemølle for kontorarbeidsplass, gir deg den anbefalte daglige aktiviteten. Ved sakte gående arbeid svetter du ikke og får gjort like mye som når du sitter.

For kontoransatte med vondt i ryggen gir Bwell Walking en mulighet til å holde musklaturen varm og ryggen i bevegelse, samtidig som du jobber normalt. Hvis du er en av dem som må "opp og gå" for å dempe ryggsmerten, bør du prøve en kontormølle.

Jeg gjør dette fordi jeg har dårlig rygg. Når jeg har brukt KontorMølla kjenner jeg at jeg er mye bedre i ryggen når jeg går hjem fra arbeid. Det er mye behageligere for meg enn å sitte hele dagen.

- Eva Andersen, Posten Norge

Pie

Bare 46% av voksne går minst 10 min hver dag

Walking

3 av 4 ønsker mer bevegelse på arbeid
HeartÅ gå hjelper bla: Rygg, Hjerte, Muskler, Sinn

Kalloriforbruk

Kaloriforbruk

En kontoransatt sitter

12,5

timer hver dag

Pil3km gange per dag kan reversere dårlig potens
Kontormølla blir en del av Bwell

Kontormølla blir en del av Bwell

Bwell har lang erfaring med produkter som hjelper ansatte til å prestere bedre. De har utviklet Bwell Powernap-konseptet som hjelper deg å stresse ned og gir økt energi når du trenger det. Nå blir KontorMølla ett nytt produkt i deres sortiment.Les mer

KontorMølla som tiltak mot vond rygg

KontorMølla som tiltak mot vond rygg

KontorMølla dukker opp som et tiltak mot vond rygg i boka «Frisk Rygg: En praktisk guide til mindre smerter, sterkere rygg og atletisk holdning» kom ut på Jungelboken Forlag 1. september 2013.

Les mer

Prøv kontormølla gratis

Prøv kontormølla gratis

Kontormølla kan testes hos Bwell Norge AS, Fornebuveien 46 på Lysaker eller på egen arbeidsplass. Ta kontakt med våre hyggelige medarbeidere for en demo på post@bwell.no / 67832420

Les mer

Bwell Norge AS  |  Fornebuveien 46 - 1366 Lysaker  |  Tlf. 67 83 24 20

Designet av Tag Studio AS. Driftet med Tag Content Studio CMS.