Nå har vi kampanje på Bwell Pausen – få en gratis prøveperiode her
Bruk av Bwell Pausen og smitteforebygging

Bruk av Bwell Pausen og smitteforebygging

Koronatider er tøffe tider. Har du tilgang på Bwells pausekonsept, er det viktigere enn noen gang å bruke det.

May 3, 2020

Koronatider er tøffe tider. Har du tilgang på Bwells pausekonsept, er det viktigere enn noen gang å bruke det. Vi anbefaler at du benytter lydspor for mentaltreningen sammen med massasjen. Det vil gi god avspenning og stressreduksjon, som igjen kan gi økt overskudd, økt produktivitet, bedre søvn og generelt styrke immunforsvaret.

Hovedsmitteveien for koronavirus er dråpesmitte og kontaktsmitte. Det vil si smitte direkte mellom mennesker. Har man sykdomssymptomer, skal man holde seg hjemme. Utgangspunktet er følgelig at det er friske arbeidstakere som bruker pausekonseptet på jobb, men man skal uansett følge vedtatte renholdsrutiner og være ekstra oppmerksom.  

Tørk av massasjestolens kontaktpunkter, spesielt skjerm, armlener og hodetelefonbøylen, med vaskesprit. Bytt nakkeserviett. Tørk av andre områder det er naturlig å berøre i hvilerommet, som den ekstra nakkeputen/korsryggputen, dørhåndtaket og lysbryteren. Vask hendene godt før og etter bruk.

De generelle smittevernreglene for tiden gjør at de fleste av oss har mindre fysisk kontakt med andre. Massasjen i stolen erstatter ikke en god klem fra en kollega, men den kan gi deg litt av den samme gode følelsen. Så; nyt massasjen, la hodet få en velfortjent pause - eller en real mindfulness-treningsøkt. Du vil uansett komme styrket ut av stolen.

Tekst: Tonje Sørhaug Ameln, Spesialsykepleier