Skammelsrud tilbake på Lerkendal!

Det skulle gå hele 18 år før Skammelsrud kom tilbake til stadion på permanent basis.

Kategori:

Den kalde høstkvelden 12. november 2002 og Champion League-oppgjøret mellom RBK – Lyon huskes nok best som avskjedskampen for både Nils Arne Eggen og Bent Skammelsrud.

Resultatet endte 1-1, men de rørende scenene fra seremonien i etterkant glemmer et bankende fotballhjerte aldri. Fyrverkeri, blomsterseremoni, avskjedstaler, og en æresrunde hvor Skammelsrud kastet drakta opp til Rosenborg-supporterne mens Elvis med «if We never meet again» gjallet over høyttaleranlegget på Lerkendal Stadion.

Bilde: Bent Skammelsrud og Nils Arne Eggen på Lerkendal stadion 2002.

Så skulle det også gå 18 år før Skammelsrud kom tilbake til stadion på permanent basis, dog verken som kaptein, i trenerteamet eller styremedlem slik trofaste supportere jevnlig har etterspurt opp gjennom årene.

Årsaken er ganske annerledes, men også enkel: Bwell Norge AS som har vært Bent’s arbeidsgiver i snart 7 år, flyttet i høst regionskontoret til familietribunen på Lerkendal, som leietager hos Idé House of Brands. Derfra skal Bent fortsette sitt daglige virke med tilrettelegging av pausene hos bedrifter i Trøndelag.

Selv om det er prestasjonene i 2 x 45 minutter i over 400 kamper i RBK-drakta han er mest kjent for, var nok 15 minutters pause viktig også da som nå. Som Bent pleier å si: «For å prestere maksimalt over tid er man også nødt til å hvile, slik er det både i toppidrett og på jobb!»

Derfor er også Bwell’s pausekonsept, med en 15 minutters «powernap» kombinert med massasje og mental trening, et effektivt hjelpemiddel for både restitusjon og prestasjon.

Så hvis din bedrift jakter etter større overskudd, klarere fokus eller bedre humør; ta kontakt med Bent da vel! Han vet hva som fungerer best:-)Tekst: Kjell Rune Kokås

 

Bilde: Bent Skammelsrud tilbake på Lerkendal!

Bli kunde hos Bwell

Ta kontakt med oss om du ønsker å bli kunde.

Bli kunde