Nå har vi kampanje på Bwell Pausen – få en gratis prøveperiode her

Felix Arkitekter AS

Bilde: By- og arealplanlegger Eva Sjue tar en kvalitetspause.

Felix Arkitekter AS har gitt ansatte mulighet til å benytte Bwell stolen siden 2007. Tiltaket er godt forankret hos ledelsen og brukes jevnlig (1-3 ganger per uke) av de aller fleste på kontoret.

Det startet med at massøren ble «erstattet» med en massasjestol som de kaller Robot Tord (oppkalt etter massøren). Ansatte ønsket et tilbud som var tilgjengelig 24/7.

Helseforebyggende tiltak

Målsetningen er å unngå sykefravær, forebygge belastningsplager, samt øke overskudd i jobb hverdagen og på fritiden. Ansatte benytter den også til egenbehandling av muskelplager.

Jobber bedre etter 15 minutter pause

Felix Arkitekter har 13 ansatte. Flere av dem er småbarnsforeldre som er i underskudd på søvn, da er det fint å ha mulighet til å hente seg inn igjen på jobb med å ta seg en kvalitetspause. «15 minutteristolen gjør at jeg kan ta tilbake tapt nattesøvn og jobber bedre etter på», sier Eva.

Bwell har fokus på helheten i den faglig oppfølging av konseptet. De har bistått med arbeidsplasstilpasning og tips til forbedring av lysforhold. «Vi er veldig godt fornøyd både med den faglige og tekniske servicen de leverer», sier Eva.

“15 minutter i stolen gjør at jeg får overskudd og jobber bedre etterpå“, sier Eva.

Ta kontakt

Ta kontakt med oss om du ønsker å bli kunde.

Kontakt