Kurs

En bærekraftig hverdag

Lenke til kurset her

Work-life balance handler om balanse mellom yrkesliv, familieliv og personlig behov, krav og forventninger.

Work-life balance  omhandler balanse mellom yrkesliv, familieliv og personlig forventninger, krav og behov.

Dagens teknologi har gitt oss muligheten til å bli mer fleksibel og mindre avhengig av å være fysisk tilstede på arbeidsplassene. Utfordringen er at grensen mellom jobb og privatliv har en tendens til å være uklar, når vi er pålogget store deler av dagen.

Målet med kurset er å dele teori og metoder som er bærekraftig både for den enkelte medarbeider og som bidrar til en helsefremmende arbeidsplass.  En helhetlig tilnærming til livet, for å kunne mestre og prestere i en hektisk hverdag.

Meld deg på

Her kan du melde deg på, så kontakter vi deg med videre informasjon

Foredragsholder

Rikke Gudim

Rikke er trebarnsmamma og mental trener og jobber i Bwell Norge. Hennes lidenskap er å hjelpe og motivere andre til å få ut sitt potensial og oppnå drømmene sin. Rikke har erfaring fra HR, utviklet digitale plattformer for selvutvikling og bygget opp en rekke internasjonale og anerkjente merkevarer. Rikkes filosofi hele veien har vært å fokusere på og forstå de menneskene hun jobber med. Hennes mål er at du skal sitte igjen med din egen mentale verktøykasse, som du garantert vil få bruk for av resten livet.