Vi holder friske medarbeidere friske

Avdelinger

Kathrine Darell Hovland
Daglig leder
Telefon:
400 01 210
E-post:
kathrine@bwell.no
Kathrine har vært med helt fra starten i 2002 og hun har fått god erfaring med å bygge selskapet og utvikle konseptene. Kathrine er mindfulness instruktør og er glad i folk.
Lone Lekang
Salgssjef og partner
Telefon:
400 01 205
E-post:
lone@bwell.no
Lone har utdanning fra UiO med psykologi og pedagogikk, samt management med fordypning i organisasjonspsykologi og HR. Som mamma i stadig tidsklemme er det også nyttig å være mindfulness instruktør.
Ingun Mjaaland
Fagansvarlig
Telefon:
95 18 6028
E-post:
ingun@bwell.no
Ingun er utdannet helse- og treningsrådgiver ved Norges Idrettshøgskole, massasjeterapeut og har fordypningsstudie i mindfulness. Hun ble kjent med mindfulness-trening i 2001 og har lang erfaring som kurs- og foredragholder.
Tonje Sørhaug Ameln
Partner
Telefon:
408 58 865
E-post:
tonje@bwell.no
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. aliquip ex ea commodo consequat. aliquip ex ea commodo consequat. he
Anne Elisabeth Lien
Helserådgiver
Telefon:
960 01 898
E-post:
anne.elisabeth@bwell.no
Anne-Elisabeth er utdannet coach ved Ringom instituttet, og har de siste 15 årene drevet med veiledning, meditasjon og mindfullness i form av individuelle timer og i grupper. Hennes fokus er helhet og balanse i hverdagen, har vært idrettsaktiv og brenner for fysisk og mental helse i alle aldre.
Cathrine Larsåsen
Helse- og Sportsrådgiver
Telefon:
98493304
E-post:
cathrine@bwell.no
Tidligere toppidrettsutøver, Norsk rekord holder i Stavhopp og mamma til 2 gutter. Kan mye om det å skulle planlegge, sette mål og prestere. Utdannet personlig trener, rådgiver og foredragsholder. Opptatt av helhet og hvordan vi kan lære av toppidretten for økt stressmestring og prestasjon.
Anneli Ljungquist
Helserådgiver
Telefon:
93403256
E-post:
anneli@bwell.no
Anneli er en uredd relasjonsbygger, med øye for god service og forståelse for bedriftens behov. Anneli kommer fra headhunterverden og har en utmerket forståelse for menneskelige ressurser og en stor interesse for mindfulness og mentale prestasjoner.
Sigrid Heien Hansen
Salgskonsulent
Telefon:
E-post:
Gina Flugstad Øistuen
Salgskonsulent
Telefon:
E-post:
Richardh Sandberg
Service ansvarlig
Telefon:
484 80 221
E-post:
service@bwell.no
Richardh er en flink, ryddig og pliktoppfyllende kar fra Sverige. Han skal sørger for at våre kunder rundt om får service når det trengs. Richardh liker best "ordning och reda", noe vi nyter godt av her på kontoret og ute hos kundene.
Kjell Rune Kokås
Regionsansvarlig
Telefon:
934 13 733
E-post:
kjellrune@bwell.no
Helt siden oppstarten i 2002 har Kjell Rune hatt ansvaret for den daglige drift i Midt-Norge, og kaller seg selv lattermildt for Trøndelags svar på Jon Blund. Med sin allsidige bakgrunn sørger han for både rådgivning, levering og service.
Bent Skammelsrud
Rådgiver
Telefon:
907 54 785
E-post:
bent@bwell.no
«For å kunne prestere på topp, er man også nødt til å hvile. Alt sitter i hodet!» Som landslagskaptein, med 11 seriegull og 8 år i Champions League på merittlista vet Bent veldig godt hva han snakker om. Bent er også en erfaren foredragsholder.
Eirik Lorentzen
Rådgiver
Telefon:
915 30 751
E-post:
eirik@bwell.no
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Meld deg på nyhetsbrev!

Du er velkommen til å melde deg på vårt nyhetsbrev. Vi deler jevnlig relevant fagstoff, erfaringer fra våre kunder,
oppdateringer om Bwell Norge og våre tjenester, samt invitasjoner til kurs og inspirasjonsfrokoster.

Meld deg på!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på!

Kontakt oss

Bwell Norge AS

Martin Lingesvei 25

1364 Fornebu

Spørsmål?

E-post: post@bwell.no

Telefon: +47 67 83 24 20

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på!

Sosiale medier

© 2018 Bwell Norge AS