Bwell samarbeider med ledende eksperter innen restitusjon, mental trening, fysisk aktivitet og bærekraft.

Våre samarbeidspartnere

Vi i Bwell er så heldige å få samarbeide med eksperter og fagpersoner innen mental helse, prestasjon og bærekraft.
Bwell_Hender sammen_foto

Avdelinger

Heart Mentality
Hvordan trene opp tilstedeværelse i øyeblikket? Den treningen leverer Heart Mentality. Svært få vet hvordan de kan roe ned kroppen slik at de faktisk kan være gode mennesker for hverandre. Voksne går rundt med dårlig samvittighet på grunn av mye jobb og sliter med å roe ned kroppen skikkelig slik at de FAKTISK ER der når barn, kjæreste og venner er i nærheten. Heart Mentality leverer trening som virker for et samfunn vi bor i.
Anders Meland
Anders Meland, har en PhD Human factors. Anders er mental trener ved Olympiatoppen og i Oljefondet. Han har forsket på resultater av mindfulness-trening på prestasjon blant toppidrettsutøvere, flyvere og ansatte i Luftforsvaret. Han er forfatter av boken: Stillhetens Råskap – Mindfulness for å prestere på topp. Anders bidrar med utvikling av mindfulness-trening til Bwell Pausen og har lest inn flere av lydsporene.
Ingun Mjaaland
Ingun er utdannet helse- og treningsrådgiver ved Norges Idrettshøgskole. Hun har mer enn 20 års erfaring som kurs- og foredragsholder og coach/rådgiver i bedrifter og for enkeltpersoner. Stressmestring, selvledelse, mindfulness, søvn og hvile er noen av temaene Ingun leverer både digitalt og lokalt. www.mindfultrening.no
Strategic Consulting Group
Arne Harket er strategiekspert. I følge ham handler det om å utvikle virksomheters konkurransefortrinn. I selskaper med virkelige gode strategier så skal alle ansatte kunne uttrykke virksomhetens strategi på 20 sekunder. Arne har sittet i konsern- og ledergrupper i noen av Norges førende virksomheter og jobbet som konsulent både nasjonalt og internasjonalt. Med et bein langt inn i handelshøyskolenes strategiske teorier, ønsker han å forenkle og gjøre strategi tilgjengelig for alle. www.scgroup.no
Andries J. Kroese
Andries J. Kroese, er spesialist i kar- og torakskirugi og professor. Han har sett konsekvensene av negativt stress på nært hold, og har i 50 år hatt personlig nytte av stressreduserende teknikker, spesielt mindfulness. Han er også forfatter av flere bøker om emne og han har utviklet lydspor for mindfulness som er designet for Bwell Pausen.
Frank Eirik Abrahamsen
Frank Eirik Abrahamsen, har en doktorgrad fra 2007 i idrettspsykologi. Han er ansatt ved Norges Idrettshøgskole og tilknyttet Olympiatoppen og har jobbet mye med anvendt idrettspsykologi, blant annet deltatt i tre OL og fire Paralympiske leker. Frank har jobbet med landslagsutøvere fra de fleste idretter. I samarbeid med Bwell har han utviklet lydspor med tema motivasjon til fysisk aktivitet og nå ditt mål.
Lars-Eric Uneståhl
Lars-Eric Uneståhl, er psykolog og fil.dr i psykologi. Han var en av de som introduserte mental trening for idrettsutøvere og andre på 1970-tallet. Uneståhl har gitt ut mange bøker og lydspor rettet mot mental trening innen idrettspsykologi og stresshåndtering. Lars-Eric har utviklet mange av våre lydspor og har selv lest inn de med svensk tale.
Anders Berget
Anders Berget, er utdannet fysioterapeut. Anders har bakgrunn fra frisktrening, rehabilitering og forebyggende arbeid, og er også forfatter av en rekke bøker inne temaene. Han er opptatt av uvanlige løsninger for å hjelpe folk til å bli friske. Anders er en av gründere bak Kontormølla.
Kubik Interiør
Bwell samarbeider med den kreative gjengen i KUBIK Interiørarkitekter As for å lage gode, effektive, miljøbevisste og helsefremmende arbeidsrom. Og vi elsker deres stil! Sammen har vi løftet arbeidsplasser opp til et bedre sted å være. Kubik har lang erfaring fra komplekse og varierte prosjekter i både London, Barcelona og Oslo. Deres mål er å gjøre omgivelser mer fargerike, kreative, effektive, og et bedre sted å være. www.kubik.no
Ilico AS
Ilico AS tilbyr HR-tjenester og utleie av HR konsulenter. Med Ilico som samarbeids-partner innen HR-tjenester, har du og din bedrift mulighet til å løse dette på en måte som er raskt, effektivt og økonomisk fornuftig. Ilico tilbyr i tillegg til faste avtaler også konsulentbistand som sykefraværs-oppfølging, arbeidsrett eller andre HR relaterte oppgaver, samt personlighets-analyser og evnetester. www.ilico.no

Meld deg på nyhetsbrev!

Du er velkommen til å melde deg på vårt nyhetsbrev. Vi deler jevnlig relevant fagstoff, erfaringer fra våre kunder, oppdateringer om Bwell Norge og våre tjenester, samt invitasjoner til kurs og inspirasjonsfrokoster.

Meld deg på!