Bwell samarbeider med ledende eksperter inne restitusjon, mental trening og fysisk aktivitet

Våre samarbeidspartnere

Vi i Bwell er så heldige å få samarbeide med eksperter og fagpersoner innen mental helse og prestasjon.
Bwell_Hender sammen_foto

Avdelinger

Lars-Eric Uneståhl
Lars-Eric Uneståhl, er psykolog og fil.dr i psykologi. Han var en av de som introduserte mental trening for idrettsutøvere og andre på 1970-tallet. Uneståhl har gitt ut mange bøker og lydspor rettet mot mental trening innen idrettspsykologi og stresshåndtering. Lars-Eric har utviklet mange av våre lydspor og har selv lest inn de med svensk tale.
Anders Meland
Anders Meland, har en PhD Human factors. Han jobber ved Norges Idrettshøgskole og er mental trener ved Olympiatoppen. Han har forsket på resultater av mindfulness-trening på prestasjon blant toppidrettsutøvere, flyvere og ansatte i Luftforsvaret. Og han er forfatter av boken: Stillhetens Råskap – Mindfulness for å prestere på topp. Anders bidrar med utvikling av lydspor for mindfulness-trening til Bwell Pausen.
Frank Eirik Abrahamsen
Frank Eirik Abrahamsen, har en doktorgrad fra 2007. Ansatt ved Norges Idrettshøgskole og tilknyttet Olympiatoppen. Han har jobbet mye med anvendt idrettspsykologi, blant annet deltatt i tre OL og fire Paralympiske leker. Frank har jobbet med landslagsutøvere fra de fleste idretter. I samarbeid med Bwell har han utviklet lydspor med tema motivasjon til fysisk aktivitet og nå ditt mål.
Kubik Interiør!
Bwell samarbeider med den kreative gjengen i KUBIK Interiørarkitekter As for å lage gode, effektive, miljøbevisste og helsefremmende arbeidsrom. Og vi elsker deres stil! Sammen har vi løftet arbeidsplasser opp til et bedre sted å være. Kubik har lang erfaring fra komplekse og varierte prosjekter i både London, Barcelona og Oslo. Deres mål er å gjøre omgivelser mer fargerike, kreative, effektive, og et bedre sted å være.
Andries J. Kroese
Andries J. Kroese, er spesialist i kar- og torakskirugi og professor. Han har sett konsekvensene av negativt stress på nært hold, og har i 50 år hatt personlig nytte av stressreduserende teknikker, spesielt mindfulness. Han er også forfatter av flere bøker om emne og han har utviklet lydspor for mindfulness som er designet for Bwell Pausen.
Ingun Mjaaland
Ingun er utdannet helse- og treningsrådgiver ved Norges Idrettshøgskole. Hun har mer enn 20 års erfaring som kurs- og foredragsholder og coach/rådgiver i bedrifter og for enkeltpersoner. Stressmestring, selvledelse, mindfulness, søvn og hvile er noen av temaene Ingun leverer både digitalt og lokalt.
Anders Berget
Anders Berget, er utdannet fysioterapeut. Anders har bakgrunn fra frisktrening, rehabilitering og forebyggende arbeid, og er også forfatter av en rekke bøker inne temaene. Han er opptatt av uvanlige løsninger for å hjelpe folk til å bli friske. Anders er en av gründere bak Kontormølla.

Meld deg på nyhetsbrev!

Du er velkommen til å melde deg på vårt nyhetsbrev. Vi deler jevnlig relevant fagstoff, erfaringer fra våre kunder, oppdateringer om Bwell Norge og våre tjenester, samt invitasjoner til kurs og inspirasjonsfrokoster.

Meld deg på!