Bwell samarbeider med ledende eksperter inne restitusjon, mental trening og fysisk aktivitet

Våre samarbeidspartnere

Vi i Bwell er så heldige å få samarbeide med eksperter og fagpersoner innen mental helse og prestasjon.

Avdelinger

Anders Meland
Anders Meland, har en PhD Human factors. Han jobber ved Flymedisinsk institutt og er en del av Olympiatoppen sin ressursgruppe for idrettspsykologi. Han forsket på resultater av mindfulness-trening på prestasjon blant toppidrettsutøvere, flyvere og ansatte i Luftforsvaret, et samarbeidsprosjekt mellom Flymedisinsk institutt, Olympiatoppen og Norges Idrettshøgskole. Anders har lang erfaring som foredragsholder og er forfatter av boken: Stillhetens Råskap – Mindfulness for å prestere på topp. Anders bidrar med utvikling av mindfulness-lydspor til Bwell Pausen og er en av våre foredragsholdere.
Anders Berget
Anders Berget, er utdannet fysioterapeut i Trondheim, coaching og ledelse fra Norges Idrettshøgskole og PT utdannet gjennom Elixia. Anders har bakgrunn fra frisktrening, rehabilitering og forebyggende arbeid, og er også forfatter av en rekke bøker inne temaene. Han er opptatt av uvanlige løsninger for å hjelpe folk til å bli friske. Anders er en av gründere bak Kontormølla og en av våre foredragsholdere.
Lars-Eric Uneståhl
Lars-Eric Uneståhl, er psykolog og fil.dr i psykologi. Han var en av de i Sverige som introduserte mental trening for idrettsutøvere og andre på 1970-tallet. Uneståhl har gitt ut over hundre bøker og lydspor rettet mot mental trening for idrettspsykologi og stresshåndtering. Han driver Skandinavias lederhögskole i Örebro. Lars-Eric har utviklet mange av våre lydspor og har selv lest inn de med svensk tale.
Frank Eirik Abrahamsen
Frank Eirik Abrahamsen, har en doktorgrad fra 2007. Ansatt ved Norges Idrettshøgskole og tilknyttet Olympiatoppen. Han har jobbet mye med anvendt idrettspsykologi, blant annet deltatt i tre OL og fire Paralympiske leker. Frank har jobbet med landslagsutøvere fra de fleste idretter. I samarbeid med Bwell har han utviklet lydspor med tema motivasjon til fysisk aktivitet og nå ditt mål.
Andries J. Kroese
Dr.med. Andries J. Kroese, er spesialist i kar- og torakskirugi og professor. Han har sett konsekvensene av negativt stress på nært hold, og har i 45 år hatt personlig nytte av stress-reduserende teknikker, spesielt mindfulness. Han er også forfatter av flere bøker om emne og han har utviklet lydspor for mindfulness som er designet for Bwell Pausen. Andries er en av våre kursholdere.
Dr. Anne-Christine Markset
Anne-Christine Markset tilbyr tjenester til toppledere og andre i jobbsituasjon med høye krav til prestasjoner. I sin praksis er hun samtalepartner/ sparringpartner om jobben, livet og helsen, med de utfordringer og eventuelle bekymringer man har. Gjennom økt innsikt og forståelse, vil den enkelte utvikle sin kompetanse til å se hva som styrker helsen og hvordan man kan implementere smarte grep i hverdagen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på!

Kontakt oss

Bwell Norge AS

Martin Lingesvei 25

1364 Fornebu

Spørsmål?

E-post: post@bwell.no

Telefon: +47 67 83 24 20

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på!

Sosiale medier

© 2018 Bwell Norge AS