Webinar

Kickstart høsten

Zoom

22/8/2024

1130-1200

Gratis deltagelse

Kickstart helsen

Kickstart helsen!

Sprek bedrift er metoden for deg som både vil oppnå resultater og en varig endring.

Kickstart Bedrift har Norges råeste bedriftsreise mot sprekere, sunnere ansatte og et sterkere team. De legger til rette for en rekke aktiviteter med en helhetlig tilnærming på helse, trening, kosthold og teambuilding.

I dette webinaret vil Sondre Sundby og Stig André Berge dele erfaringer fra egne idrettskarrierer og innspill hvor hvordan du og dine kolleger kan jobbe sammen for lavere sykefravær, mer produktive medarbeidere og bli en mer attraktiv arbeidsplass.

Temaer:

- Hva gjør fysisk aktivitet med kroppen/hjernen 

- Bedrehelse = mer energi til de daglige tingene. 

- Teambygging for deg og de rundt deg 

Meld deg på

Her kan du melde deg på, så kontakter vi deg med videre informasjon

Foredragsholder

Sondre Sundby

Sondre Sundby er siviløkonom og utdannet PT. I dag jobber Sondre som ansvarlig for Kickstart sin satsing mot bedriftshelse. Kickstart Bedrift har som mål å levere Norges råeste bedriftsreise mot sunnere og sprekere ansatte og et sterkere team. Vi skreddersyr et helhetlig opplegg for din bedrift, der vi retter fokus mot fysisk og psykisk helse, kosthold og team-building. Kickstart Bedrift-team består av noen av landets fremste trenere og klinisk ernæringsfysiologer med Martin J. Sundby, Anette Ramm, Stig Andre Berge og Sondre Sundby i spissen.

Foredragsholder

Stig André Berge

Stig-André Berge er en av idretts-Norges aller mest populære utøvere. Gjennombruddet kom da han som 23 åring tok sølv i EM. Etter dette har han etablert seg i verdenstoppen og tok bronsje i OL i 2016. Stig André vant prisen: Årets idrettsutøver i 2017. Han er en utøver som deler både mørke og lyse sider og snakker han åpent om et liv preget av både sorg og enorm glede. Det handler om aldri å gi seg, om å sette seg mål og å ofre det aller meste for å nå dem. Stig-André Berge har vært med i TV-serien “hodet i klemme” på NRK. Han la opp etter VM på hjemmebane, og jobber nå sammen med  Martin J. Sundby, Anette Ramm, Stig Andre Berge og Sondre Sundby i Kickstart Bedrift.