Bwell Kontormølla - Tren mens du jobber!

Reduser sittestilling og unngå ryggplager på jobben med Bwell Kontormølla. Gå enkelt og behagelig mens du jobber ved skrivebordet. 

Om Bwell Kontormølla

Stivner ryggen i kontorstolen? Blir du rastløs av å sitte stille?

Gå mens du jobber, slik at du kan øke hverdagsaktiviteten og redusere muskelplager. Kom i form på kontoret mens du jobber like effektivt som før! Kontormølla lar deg gå mens du gjør arbeidet. Når du går på kontormølla kan du skrive, ringe og bruke pc like godt som når du sitter.

Forandringen fra en sittende kontorhverdag til å gå deler av dagen gir en rekke positive fysiske og psykiske helsevirkninger

Stillegående, kompakt og designet for rolig gange.
Brukervennlig konsoll med norsk informasjon for: fart, tid, stigning, avstand i km og kcal måler.

Ta en grasp og lær mer om Bwell Kontormølle


Prøv Kontormølla

Vi ønsker å bidra til en arbeidshverdag der medarbeidere og ledere er mindre slitne,  mestrer stress og er mer aktive. En hverdag med mer energi og overskudd, mindre fravær og sykdom.

Bwell Norge har utviklet helsefremmende verktøy basert på forskning og faglig dokumentasjon, i samarbeid med eksperter på området. ​Bwell Kontormølla gir deg frihet til å gå mens du jobber!Ta kontakt for å få vite mer!

Instruksjonsvideo
Spesifikasjoner

Størrelse:


L: 161 cm, B: 60.5 cm, H: 12/23 cm
Hastighet:1 km/t - 6 km/t

  • 50 dB ved 2 km/t
  • Stigning 10 trinn/10 cm høydejustering
  • Støydempende gåplate
  • Forhåndsinnstillinger
  • 10 brukerinnstillinger
  • Fri service i 3 år
FAQ

Kan kontormølla flyttes på?
Ja, den har to hjul foran på mølla og et håndtak bak. Det gjør at den enkelt kan løftes opp rulle den når den må flyttes på.  

Bråker den?
Kontormølla er integrert med støydempende gå plate som gjør at den lager minimalt med lyd. Bruk sko med myk såle når du går på mølla. Unngå å bruke sko med lærsåler og heler.

Hvor lenge kan/skal jeg gå?
Start med 30 minutter 1-2* per dag i en uke. Øk deretter gradvis varigheten på gå-periodene. Det er ingen grense for hvor lenge du kan gå. Ønsker du å oppnå daglig anbefaling om 10 000 skritt per dag? Dette tilsvarer ca. 6-8 km avhengig av skrittlengden din.

Hvor fort kan/burde jeg gå?
Kontormølla har en hastighet på 1-6km/t. Du kan enkelt justere hastigheten ved en kontroll som ligger på skrivebordet. Start med en hastighet som føles naturlig for deg. Da klarer du å jobbe samtidig som du går. Varier gjerne hastigheten etter hvert. Poenget er ikke at du skal gå fortest mulig, men at du skal unngå å sitte!

Hva er forskjellen mellom Kontormølla original og incline?
Møllene er helt like med unntak at på incline-kontormølla kan du justere hellingen. Vi anbefaler å gå med litt stigning, fordi det gir en mildere belastning på ryggen, sener og ledd. Varier gjerne hellingen for å endre belastningen på bein, hofte og rygg.

Hvor ofte skal jeg bevege meg/hvor lenge skal jeg sitte?
I oppstarten anbefaler vi å sitte mer enn du går. Etter hvert som kroppen og hodet blir vant til å arbeide samtidig som du går, kan du gå mer enn du sitter. Gå gjerne i 2 timer, sitt i 1 time og gå i 2 timer osv. I oppstarten kan du gjøre motsatt.

Hva gjør jeg når jeg vil sitte og har en kontormølle?
Vi anbefaler å sitte på en Backapp balansestol. Denne er konstruert med en fot som kan stå på mølla uten at den ødelegger mølla, når den er avslått. Backapp stolen stiller krav til balanse, men du kan selv justere hvor ustabil du ønsker at stolen skal være. Med denne stolen får du aktivert kjernemuskulaturen, samtidig som du får en naturlig strak holdning. Du kan også benytte store balanseballer opp på mølla når den står stille.

Bwell Kontormølle-testen

Priser

Bwell Kontormølle Original
Kjøpe: 15 990 NOK
Leie: 475 NOK pr mnd. i 39 måneder

Bwell Kontormølle Incline
Kjøpe: 18 990 NOK
Leie: 5530 NOK pr mnd. i 39 mnd.

Alle priser eks. mva.

Beveger du deg nok?

For mye stillesitting er en ikke bra for helsen din.  Voksne bør være i fysisk aktivitet med moderat intensitet minimum 150 minutter per uke.

Økt aktivitet - økt helsegevinst

Helsedirektoratet anbefaler høyere dose med aktivitet for å oppnå økt helsegevinst. Inntil 300 minutter med moderat fysisk aktivitet i uken, eller inntil 150 minutter med høy intensitet, eller en kombinasjon av høy og moderat intensitet. 2-3 timer på kontormølla kan gi deg den anbefalte daglige aktiviteten. Ved sakte gående arbeid, svetter du ikke og får gjort like mye som når du sitter.

Ryggplager?

For kontoransatte med vondt i ryggen gir kontormølla en mulighet til å holde muskulaturen varm og ryggen i bevegelse, samtidig som du jobber som normalt.

Er du en av dem som må «opp og gå» for å dempe ryggsmertene? Da bør du prøve kontormølla.

God ergonomi!

Det er god ergonomi å bidra til variasjon og økt bevegelse i en stillesittende hverdag. Å bruke kontormølla på jobb kan forebygger mange muskel og skjelettplager.

Kontormølla kan bidra til lavere sykefravær, ved å hjelpe personer med muskelplager tilbake i arbeid.

"Jeg har brukt gåmølle fra Bwell regelmessig i 2 år. Den fungerer utmerket!"