Bwellkonferansen

Bwellkonferansen er for alle arbeidstakere og arbeidsgivere som ønsker å skape bærekraft og effektivitet gjennom langtidsfriske medarbeidere. Konferansen tar for seg mental og fysisk helse, hvordan stress påvirker vår produktivitet, og hvordan vi enkelt kan bruke mentaltrening for å styrke oss selv og andre. I tillegg får du mulighet til å bli inspirert av fotballegende og bedriftsrådgiver Bent Skammelsrud, som vil dele noen av sine erfaringer. Velkommen til konferanse på Fornebu 20. oktober!

Les mer

Bærekraften i robuste, opplagte og aktive medarbeidere

Når: torsdag 20. oktober 2022
Tid: 0830-1300
Sted: Bwell Norge, Technopolis, Martin Linges vei 25, Fornebu

Pris: Kr. 690,-
Tidlig påmelding (innen 31. august): kr. 490,-


Bærekraft er selve kjernen i alt vi gjør. Utfordringer, hindringer og tøffe tider er uunngåelig. Derfor er det så viktig å være forberedt, både som enkeltperson og som bedrift. Robusthet er en mental ferdighet som er trenbar.

Hjernen er vårt viktigste organ - og kanskje også det mest fascinerende. Vi kan faktisk trene oss til et lengre og bedre liv! Vi kan bli mer kreative, bedre til å håndtere stress og få bedre hukommelse. Akkurat som ved fysisk trening blir vi sterkere og får bedre utholdenhet.

Arbeidslivet og livet ellers er ikke perfekt til enhver tid. Derfor er det viktig å bygge og styrke motstandskraft. Med enkle grep kan det legges til rette for at ansatte skal kunne prestere godt. En bærekraftig organisasjon bør ha gode rutiner for å forebygge stress og fremme god helse.

Gled dere til å oppleve Ole Petter Hjelle snakke om bærekraften i en sterk hjerne og aktiv kropp, Anja Hammerseng-Edin stiller spørsmålet "hva hvis det er mulig, da?" og inspirerer med sine betraktninger for bedre fokus. Arne Harket dele forsking og erfaring om stress og produktivitet i norsk arbeidsliv. Idrettspsykologen Anders Meland utdype bærekraften i robuste medarbeidere og Bent Skammelsrud inspirere oss med sine erfaringer fra Rosenborgs Go’fotteori.

Program

Bærekraften i å ha en sterk hjerne med aktiv kropp
Treningslegen
Ole Petter Hjelle 
Fokus gir styrke
Anja Hammerseng-Edin 

Stress og produktivitet
CEO og foredragsholder innen strategi og ledelse
Arne Harket  

Mentaltrening for robuste medarbeidere
Idrettspsykolog og PhD, Senior Advisor Performance Enhancement Anders Meland 

Go’foten i bedriften
Fotballegende og bedriftsrådgiver
Bent Skammelsrud 

Foredragsholdere

Anders Meland 

Anders Meland har en PhD, Human factors. Anders er mental trener ved Olympiatoppen og i Oljefondet. Han har forsket på resultater av mindfulnesstrening blant toppidrettsutøvere, flyvere og ansatte i Luftforsvaret. Han er forfatter av boken: Stillhetens Råskap – Mindfulness for å prestere på topp. Anders bidrar med utvikling av mindfulnesstrening til Bwell Pausen og har lest inn flere av lydsporene.

Anja Hammerseng-Edin 

Anja Hammerseng-Edin er en av Norges tidligere beste håndballspillere. Hun inspirerer deg til å være modig og gir deg styrke til å se muligheter i stedet for begrensninger! Med sine verktøy for å holde og flytte fokus, inspirerer hun til både små og store endringer i hverdagen og på arbeidsplassen

Ole Petter Hjelle 

Ole Petter Hjelle er en foredragsholder med bred og allsidig erfaring. Til hverdags jobber han som fastlege og foredragsholder og har bakgrunn som toppidrettsutøver med NM-gull i maraton. Ole Petter har over 7500 fallskjermhopp i sekken og en doktorgrad i nevrologi. Han har vunnet flere priser for sin formidling, blant annet Morgenbladets «fantastiske formidlere» i 2016.

Bent Skammelsrud 

Bent Skammelsrud har jobbet i Bwell i 8 år. Han er opptatt av at medarbeidere - akkurat som toppidrettsutøvere - blir bedre når de kan hente seg inn i løpet av arbeidsøkten. Han har erfaring fra et langt liv som toppidrettsutøver. Bent spilte under Nils Arne Eggens Go’ Fotteori i 12 sesonger på Rosenborg. I tillegg har han 38 kamper for det norske landslaget.

Arne Harket

"I det lange løp bør du gjøre det hodet og hjertet fylles av". For Arne Harket er dette forretningsstrategi. Arne har sittet i konsern- og ledergrupper i noen av Norges mest spennende bedrifter og jobbet som konsulent og clientdirector. Med et bein langt inn i handelshøyskolenes strategiske teorier, ønsker han å forenkle og gjøre strategi enkelt.

Meld deg på nyhetsbrev!

Du er velkommen til å melde deg på vårt nyhetsbrev. Vi deler jevnlig relevant fagstoff, erfaringer fra våre kunder,
oppdateringer om Bwell Norge og våre tjenester, samt invitasjoner til kurs og inspirasjonsfrokoster.

Meld deg på!