Bwellkonferansen 2023

Når vi snakker VÆREKRAFT, refererer vi til evnen til å takle og tilpasse seg stressorer, endringer og motgang . Ansattes helse og robusthet er tett knyttet til organisasjonens evne til å opprettholde balanse og tilpasningsevne i møte med ulike utforinger.  Å skape arbeidsplasser som er et god sted å være og virke - og ta vare på medarbeiderne - er en forutsetning for å lykkes i tidenes største omstilling.

Torsdag 26. oktober
Technopolis Fornebu
Pris: Kr. 990,-
Meld deg på
Foto: Mats Grimsæth

Program

09:00 VELKOMMEN
Bwell Norge

PSYKOLOGISK TRYGGHET & INDRE BÆREKRAFT
Carina Carl

Vi snakker mer enn noen gang om å skape arbeidsplasser der ansatte har lyst til å være på jobb. Hvorfor er psykologisk trygghet så viktig når du ønsker at din organisasjon skal være et godt sted å være og virke. Og hva gjør vi for å bygge robusthet og egen indre bærekraft?  

TAKE YOUR MIND FOR A WALK
Mia Keinänen

Walking has long been associated with intellectual pursuits. Famous persons from Aristotle to Steve Jobs have been known for using walking as an important tool for thinking. But how would walking enhance thinking and awareness?
Fokus gir styrke
Anja Hammerseng-Edin 

Å REALISERE DRØMMENE SINE
Christian Ingebrigtsen

Reisen til en ung gutt fra lille Siggerud som ble ertet og dyttet under oppveksten og endte opp som verdenskjent popstjerne i A1. Christian spiller låter og deler sin egen historie om hvordan man kan reise seg og skape et navn for seg selv. 

11:15 LUNCH

SYKEFRAVÆR OG SYKENÆRVÆR GÅR RETT PÅ BUNNLINJEN
Linda Krog Ødegaard

Motsatsen til stress og utbrenthet er god mental og emosjonell helse. Å ta vare på medarbeiderne er en forutsetning for å lykkes i tidenes største omstilling.

TA PLASS MED GRO OG ANJA
Gro & Anja Hammerseng-Edin
             
Hva hvis det er mulig, da? Å ha godt familieliv, karriere og kraft og overskudd til å være tilstede. Ta plassen når det er behov for det, følge drømmen sin OG ta vare på relasjonene sine. 

OPPSUMMERER VÆREKRAFT                    
Jøril Korperud Johnsen

13:40 TAKK FOR DENNE GANG

Tid: Torsdag 26.oktober 8:30-13:40
Sted:
Technopolis, Martin Linges vei 25, Fornebu
Pris: Kr. 990,-

Meld deg på konferansen her

Hvis du ønsker å delta på Bwellkonferansen, send påmelding til Lone (lone@bwell.no) på mail.

Foredragsholdere

Carina Carl

Psykolog med spesialitet i arbeidspsykologi. Hennes visjon er å styrke psykologisk kapital på individ- og gruppenivå – ved å formidle virksom kunnskap om grunnleggende psykologi. Carina jobber ut fra en holdning om at vi alle har personlige egenskaper som gir oss styrke og særpreg – hvilket hun brenner for å bistå med å avdekke.

Foto: Thomas Quale
Gro Hammerseng-Edin

Tidligere håndballspiller på landslaget, håndballekspert, forfatter, feminist og foredragsholder. Hun har vunnet titler som "Årets lagspiller" "Årets forbilde" og "Verdens beste håndballspiller". Gro er engasjert feminist. Hun brenner for likeverd og ønsker å knuse fordommer og øke kunnskapen om det å falle utenfor den tradisjonelle kjernefamilien. Målet hennes er å bidra til en rausere, varmere og mer inkluderende verden.

Foto: Thomas Quale
Anja Hammerseng-Edin

Anja Hammerseng-Edin er en av Norges tidligere beste håndballspillere, mental trener og en yndet foredragsholder. Hun er daglig leder og gründer av verdens første treningssenter for mental trening – Fearless Heart, og jobber i tillegg med appen Heart Mentality, som gir deg hennes beste strategier, verktøy og fokustrening. Anja inspirerer til å være modig og gir deg styrke til å se muligheter i stedet for begrensninger!

Mia Keinänen

Er tidligere profesjonell danser og har en doktorgrad fra Harvard på hvordan det å gå påvirker hjernen og tankeprosesser. I dag jobber Mia som psykologekspert og gir råd om organisasjonsmessig suksess og teamsammensetning for å fremme forretningsmessig og kollektiv etisk atferd.

Christian Ingebrigtsen

Christian studerte musikk ved LIPA i Liverpool og er kjent fra A1 og som soloartist. Han jobber også som låtskriver og produsent for en rekke andre artister. Christian er MOT ambassadør. Etter å ha opplevd mobbing selv i ungdomstiden, er han opptatt av å fortelle ungdom, så vel som voksne, om viktigheten av å se hverandre og inkludere de rundt oss. Og ikke minst at det nytter å drømme og sette seg hårete mål!

Linda Krog Ødegaard

Er med-gründer av WeMe, en ny smart plattform som fostrer ansattes trivsel og ytelse. Med sin erfaring som coach og kursholder har Linda påvirket endringsreisen til tusenvis av mennesker. Ved bruk av teknologi for skalerbarhet, bruker hun nå denne kompetansen til å fremme utvikling og værekraft gjennom å fostre psykologisk trygghet og fruktbare dialoger på arbeidsplassen.

Se bildene fra forrige konferanse

Nyhetsbrev

Du er velkommen til å melde deg på vårt nyhetsbrev. Vi deler jevnlig relevant fagstoff, erfaringer fra våre kunder, oppdateringer om Bwell Norge og våre tjenester, samt invitasjoner til kurs og inspirasjonsfrokoster.

Bli kunde hos Bwell

Ta kontakt med oss om du ønsker å bli kunde.

Bli kunde