Inspirerer og deler kunnskap

KursinnholdKommende kurs

Bwell Kurs

Vi ønsker å inspirere og dele kunnskap, for at ledere og medarbeidere kan ta gode valg hver dag.

Vi holder kurs og foredrag for bedrifter i alle bransjer og skreddersyr løsninger for å treffe din bedrifts behov og strategi. Det kan være enkeltstående foredrag eller modulbaserte kurs over lengre periode.

Våre ansatte og eksterne fagpersoner er høyt kvalifiserte, med glød og engasjement. 

Work-life balance

Work-life balance er en terminologi som omhandler balanse mellom yrkeliv, familieliv og personlig forventninger og krav. Dagens teknologi har gitt oss muligheten til å bli mer fleksibel og mindre avhengig av å være fysisk tilstede på arbeidsplassen for å gjøre jobben vår. Utfordringen er at grensen mellom jobb og privatliv har en tendens til å være uklar, når vi alltid er pålogget. Arbeidsgiver er tjent med at ansatte har en god balanse mellom alle livets roller, både på jobb og privat.

Målet med kurset er å dele teori og metoder som er bærekraftig både for den enkelte medarbeider og som bidrar til en helsefremmende arbeidsplass.  En helhetlig tilnærming til livet, for å kunne mestre og prestere i en hektisk hverdag.


Stressmestring

Stress er bant de vanligste helseproblemene både på norske og europeiske arbeidsplasser. De er ingen tvil om at stress er et stort hinder fo den enkelte person, samt for et godt og produktivt arbeidsmiljø.

For å kunne mestre en hektisk hverdag kan det være avgjørende å forstå hvilken påvirkning stress har på oss og hva vi kan gjøre for å redusere belastningen stress gir oss.

Målet med kurset er at deltakerne skal bli mer bevisst sin egen hverdag, hva er deres stresskilder, samt få verktøy/teknikker for å bedre kunne håndtere stress.


Mindfulness

Forskning viser at ved implementering av systematisk mindfulness-trening i en eller annen form uten å endre på noe annet, kan gi overraskende endringer. Folk opplever at kroppen er mindre anspent og mer rolig, samtidig mer våken og energisk. Med andre ord en gavepakke til bedrifter som ønsker bedre arbeidsmiljø og medarbeidere som kan ha mulighet til å prestere på topp. Å ta grep ved å innføre systematisk mindfulness-trening kan også gjøre at omstilling- og utviklingsarbeid blir enklere og mer effektivt.

Målet med kurset er å gi deltakerne en konkret metode for å redusere stress, bedre konsentrasjonen og være oppmerksom, ta gode beslutninger og se virkeligheten slik den er.


Prestasjon og mestring

Økt selvledelse gir mulighet til prestasjon og mestring.
Effekten av økt grad av selvledelse er evne til å prioritere og få til det man ønsker – det motsatte av å gå på autopilot i en mer eller mindre bevisstløshverdag.

God selvledelse kan bidra til økt indre motivasjon, som igjen er nøkkelen til gode valg over tid.

Mentaltrening er en metode for å mestre og prestere på topp også i en hektisk arbeidshverdag. Hjernen er trenbar og må ses på som en muskel.

Bli et vinnerlag med Godfot-teorien

Foredraget «Hvordan bli et vinnerlag» gir et unikt innblikk i hvordan suksesshistorien til Rosenborg var mulig. Norges mest suksessrike fotballklubb gjennom tidene og klubbens eventyrlige Europabragder. Fokuset til en prestasjonsgruppe i toppidrett og bedrifter er veldig sammenlignbart. Temaer i foredraget er blant annet:

• Bryte barrierer
• Hvordan takle motgang, nedturer og press
• Hvordan lederen påvirker prestasjoner
• Godfot-teorien
• Ta vare på de gode øyeblikkene
• Endringer i en jobbsituasjon

Foredragsholder: Bent Skammelsrud

Ingen kommende kurs for øyeblikket

Neste Inspirasjonsfrokost:

No items found.

Tidligere Inspirasjonsfrokoster:

Inspirasjonsfrokost:

Søvn og søvnutfordringer

Motivasjon til prestasjon

Del 2 - Lever du livet du ønsker å leve?
Når du har funnet dine verdier og hva du trenger i livet for å ha det bra, vil det være enklere å sette seg mål som passer deg og lage en plan.
Del 1 - Lever du livet du ønsker å leve?
Har du det bra og trives du med deg selv og dine omgivelser? Tenk deg at du sitter på en sky, ser ned på deg selv og hvordan du lever.
Alle valg du gjør har en konsekvens
Det kan være så enkelt som å ta seg en pause!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på!

Kontakt oss

Bwell Norge AS

Martin Lingesvei 25

1364 Fornebu

Spørsmål?

E-post: post@bwell.no

Telefon: +47 67 83 24 20

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på!

Sosiale medier

© 2018 Bwell Norge AS