Inspirerer og deler kunnskap, for at bedrifter og medarbeidere kan ta gode valg

Bwell Kurs

Vårt ønske er at alle skal få mulighet til å gjøre sitt beste hver dag! Gjennom mer overskudd, mindre muskelplager, økt produktivitet, mestring og prestasjon. Søvn og hvile, mindfulness-trening, stressmestring, selvledelse, motivasjon til fysisk og mental trening er gode virkemidler for å oppnå dette.​

Vi holder kurs og foredrag for bedrifter i alle bransjer og skreddersyr løsninger for å treffe din bedrifts behov og strategi. Det kan være enkeltstående kurs/foredrag eller modulbaserte kurs over en lengre periode.

Våre ansatte og eksterne fagpersoner er høyt kvalifiserte, med glød og engasjement.

Stressmestring

Mindfulness er en effektiv metode for stressmestring.
Få innsikt i hva mindfulness er, og hvordan du kan bruke mindfulness aktivt i din hverdag til økt tilstedeværelse og mindre stress.

I 2003 publiserte Richard Davidson og hans kolleger en studie som demonstrerte at mindfulness-trening hadde positiv effekt på immunforsvaret. Dette markerte et skille i forskningen, og førte til en eksplosjon av studier som undersøkte de positive effektene av mindfulness i en befolkning der stress er blitt en av Vestens største helseutfordringer.
Les mer

Prestasjon og mestring

Økt selvledelse gir mulighet til prestasjon og mestring.
Effekten av økt grad av selvledelse er evne til å prioritere og få til det man ønsker – det motsatte av å gå på autopilot i en mer eller mindre bevisstløs hverdag.

God selvledelse kan bidra til økt indre motivasjon, som igjen er nøkkelen til gode valg over tid.

Mentaltrening er en metode for å mestre og prestere på topp også i en hektisk arbeidshverdag. Hjernen er trenbar og må ses på som en muskel.
Les mer

Fysisk aktivitet

Motivasjon er avgjørende for fysisk aktivitet over tid og viktig for mestring og glede. Foredragsholder og tidligere landslagskaptein i fotball Bent Skammelsrud kan hjelpe dere med motivasjonsforedrag.

Trenger dere påfyll med motivasjon?​
Hvordan bryte barrierer?
Hvordan takle motgang og nedturer?
Hvordan ta vare på øyeblikkene?

Les mer

Neste Inspirasjonsfrokost:

: FULLT - Mindfulness i hverdagen

Ønsker du å stå på venteliste? Send en mail til ingun@bwell.no.

Mindfulness-trening kan gi deg styrke, robusthet og prestasjonsevne. Effektene omfatter blant annet bedret oppmerksomhetskontroll og hvordan vi forholder oss til utfordringer i hverdagen.

I 2003 publiserte Richard Davidson og hans kolleger en studie som demonstrerte at mindfulness-trening hadde positiv effekt på immunforsvaret. Dette markerte et skille i forskningen, og førte til en eksplosjon av studier som undersøkte de positive effektene av mindfulness i en befolkning der stress er blitt en av Verdens største helseutfordringer.

  • Hva er mindfulness?
  • Jobbe på lag med hjernen
  • De 3 fokusferdigheten
  • Øvelser for ro, konsentrasjon og prestasjnsevne
  • Tips og triks for mindre julestress!

Foredragsholder er Ingun Mjaaland, utdannet helse- og treningsrådgiver ved Norges Idrettshøgskole og har fordypningsstudie i mindfulness. Hun ble kjent med mindfulness-trening i 2001 og har lang erfaring som kurs- og foredragsholder.

Bli med

Detaljer

Pris

Påmelding til Inspirasjonsfrokost 21. novemberFyll inn registreringsfeltene
Fornavn
Etternavn
E-post
Firma
Mobil (Husk +47)

Tidligere Inspirasjonsfrokost:

7. Mai 2019: Bwell Norge og Technopolis invitere til Inspirasjonsfrokost med Stig-André Berge ‍ Tema: motivasjon til prestasjon

Stig-André kommer til oss for å dele noen av sine egne tips om det å jobbe mot langsiktige mål.Om å prestere i hverdagen. Hver dag! Hvordan kan vi dra paralleller mellom en toppidrettsutøver og oss medarbeidere? Han er en svært sympatisk, inspirerende og energifylt fyr, som vil kunne gi deg litt ekstra påfyll og god start på dagen!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på!

Kontakt oss

Bwell Norge AS

Martin Lingesvei 25

1364 Fornebu

Spørsmål?

E-post: post@bwell.no

Telefon: +47 67 83 24 20

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på!

Sosiale medier

© 2018 Bwell Norge AS