Stressmestring - Selvledelse - Søvn og hvile
Mindfulness - Prestasjon

Våre kursKommende webinar

Bwell Kurs

Vi ønsker å inspirere og dele kunnskap, for at ledere og medarbeidere kan ta gode valg hver dag.

Vi holder kurs og foredrag for bedrifter i alle bransjer og skreddersyr løsninger for å treffe din bedrifts behov og strategi. Det kan være enkeltstående foredrag eller modulbaserte kurs over lengre periode.

Våre ansatte og eksterne fagpersoner er høyt kvalifiserte, med glød og engasjement. 

Webinar med Anja Hammerseng-Edin fredag 20. januar

Dato
January 20, 2023
Tidspunkt
kl. 11.30-12.00
Pris
Gratis deltagelse
Sted
https://us06web.zoom.us/j/85498731958

Visste du at de fleste nyårsforsett brytes den 19. januar?

Anja Hammerseng-Edin vil i dette webinaret utfordre oss til ettertanke og refleksjon.

Kan vi trene på målene våre og vår egen gjennomføringskraft? Hvordan pushe deg til å gjennomføre og utfordre deg selv?

Bli med Bwell og Anja Hammerseng-Edin på gående webinar. Bruk gjerne kontormølla å gå under dette webinaret. Bevegelse fremmer kreativitet og fokus. Eller plugg inn høretelefonen og ta med deg webinaret ut på en gåtur. Hva hvis det er mulig, da?

1. Hva er ditt nyttårsforsett eller mål i 2023?

2. Gjennomføringskraft

3. Visualisering

4. fokus i nå-øyeblikket

Anja Hammerseng-Edin er tidligere håndballspiller, toppidrettsutøver og Mesternes Mester deltager. I dag er Anja daglig leder og gründer av verdens første treningssenter for mental trening, Fearless Heart. Hun har en egen podcast hvor hun tar opp temaer om mental trening og fokus, Hva hvis det er mulig, da?

Se mer

Work-life balance

Work-life balance  omhandler balanse mellom yrkesliv, familieliv og personlig forventninger, krav og behov. Dagens teknologi har gitt oss muligheten til å bli mer fleksibel og mindre avhengig av å være fysisk tilstede på arbeidsplassene.

Utfordringen er at grensen mellom jobb og privatliv har en tendens til å være uklar, når vi er pålogget store deler av dagen.

Målet med kurset er å dele teori og metoder som er bærekraftig både for den enkelte medarbeider og som bidrar til en helsefremmende arbeidsplass.  En helhetlig tilnærming til livet, for å kunne mestre og prestere i en hektisk hverdag.

Stressmestring

Stress er bant de vanligste helseproblemene både på norske og europeiske arbeidsplasser. De er ingen tvil om at stress er et stort hinder fo den enkelte person, samt for et godt og produktivt arbeidsmiljø.

For å kunne mestre en hektisk hverdag kan det være avgjørende å forstå hvilken påvirkning stress har på oss og hva vi kan gjøre for å redusere belastningen stress gir oss.

Målet med kurset er at deltakerne skal bli mer bevisst sin egen hverdag, hva er deres stresskilder, samt få verktøy for å bedre kunne håndtere stress.

Mindfulness

Forskning viser at ved implementering av systematisk mindfulness-trening i en eller annen form uten å endre på noe annet, kan gi overraskende endringer.

Folk opplever at kroppen er mindre anspent og mer rolig, samtidig mer våken og energisk. Med andre ord en gavepakke til bedrifter som ønsker bedre arbeidsmiljø og medarbeidere som kan ha mulighet til å prestere på topp.

Målet med kurset er å gi deltakerne en konkret metode for å redusere stress, bedre konsentrasjonen, ta gode beslutninger ved å se virkeligheten og situasjonen slik den er.

Selvledelse

Økt selvledelse gir mulighet til prestasjon og mestring.
Effekten av økt grad av selvledelse er evne til å prioritere og få til det man ønsker – det motsatte av å gå på autopilot i en mer eller mindre bevisstløshverdag.

God selvledelse kan bidra til økt indre motivasjon, som igjen er nøkkelen til gode valg over tid.

Mentaltrening er en metode for å mestre og prestere på topp også i en hektisk arbeidshverdag. Hjernen er trenbar og må ses på som en muskel.

Bli et vinnerlag

Foredraget «Hvordan bli et vinnerlag» gir et unikt innblikk i hvordan suksesshistorien til Rosenborg var mulig. Norges mest suksessrike fotballklubb gjennom tidene og klubbens eventyrlige Europabragder. Fokuset til en prestasjonsgruppe i toppidrett og bedrifter er veldig sammenlignbart. Temaer i foredraget er blant annet:

• Bryte barrierer
• Hvordan takle motgang, nedturer og press
• Hvordan lederen påvirker prestasjoner
• Godfot-teorien
• Ta vare på de gode øyeblikkene
• Endringer i en jobbsituasjon

Foredragsholder: Bent Skammelsrud
Hvorfor trene kondisjon?
I denne artikkelen skal du overbevises om hvorfor du skal gjennomføre kondisjonstrening, selv om det kan være ubehagelig!
Del 2 - Lever du livet du ønsker å leve?
Når du har funnet dine verdier og hva du trenger i livet for å ha det bra, vil det være enklere å sette seg mål som passer deg og lage en plan.
Del 1 - Lever du livet du ønsker å leve?
Har du det bra og trives du med deg selv og dine omgivelser? Tenk deg at du sitter på en sky, ser ned på deg selv og hvordan du lever.

Meld deg på nyhetsbrev!

Du er velkommen til å melde deg på vårt nyhetsbrev. Vi deler jevnlig relevant fagstoff, erfaringer fra våre kunder, oppdateringer om Bwell Norge og våre tjenester, samt invitasjoner til kurs og inspirasjonsfrokoster.

Meld deg på!