Stressmestring - Selvledelse - Søvn og hvile
Mindfulness - Prestasjon

Våre kursKommende webinarMeld deg på

Bwell Kurs

Vi ønsker å inspirere og dele kunnskap, for at ledere og medarbeidere kan ta gode valg hver dag.

Vi holder kurs og foredrag for bedrifter i alle bransjer og skreddersyr løsninger for å treffe din bedrifts behov og strategi. Det kan være enkeltstående foredrag eller modulbaserte kurs over lengre periode.

Våre ansatte og eksterne fagpersoner er høyt kvalifiserte, med glød og engasjement. 

Mindfulness i arbeidsliv og fritid

December 9, 2021

kl. 11.30-12.00

Mindfulness er lett å lære, og du kan gjøre øvelsene hvor som helst og når som helst! Det er en treningsmetode som virker direkte inn på de frontale områdene i hjernen. Styrking av dette område gjør oss i bedre stand til å håndtere kompleksiteten i vårt moderne arbeidsliv og en hektisk hverdag. Den fremre delen av hjernen er sentralt i regulering av stress, styring av oppmerksomheten og konsentrasjon og den benyttes også når vi tar valg, tenker strategisk og i kreative prosesser.

• Hva er mindfulness
• Hvorfor er det smart å være mindful?
• Boost søvnkvaliteten
• 3 enkle øvelser for å komme i gang med mindfulnesstreningen

Om foredragsholder:

Ingun Mjaaland er gründer av Mindfultrening. Hun har sin faglige bakgrunn fra Norges Idrettshøgskole med fordypning i fysisk aktivitet og helse. Det hun er ekstra nysgjerrig på, er samspillet mellom de mentale og fysiske prosessene. Hun har erfaring med ulike stressmestring- og prestasjonstiltak i bedrifter og for enkeltpersoner, med mental trening og mindfulness som metoder.

Se mer

Jobb på lag med hjernen, slik at du kan ha en god og effektiv arbeidshverdag

5 enkle strategier for en god og effektiv arbeidshverdag

Dato: 03.06.2021
Tid: 11:30 - 12:00

Du får enkle strategier og teknikker som gjør at du kan ta styringen over din hverdag. Det vil gi deg muligheten til å få mer ro og økt konsentrasjon til å få gjort dagens gjøremål.  Vi mennesker har noen naturlige mønster som kan være til store hinder for oss. Det skaper til tider mye tankesurr og gjør at det ikke er så lett å konsentrere seg. Det blir rette og slett vanskelig å ha fokus på en ting av gangen. Noe som er helt sentralt for å ha en god og effektiv arbeidshverdag. Resultatet kan bli at du kjenner uro, stress, irritasjon, lite motivasjon og en rekke andre følelser som vi gjerne vil ha mindre av. Ved å spille på lag med hjerne kan du redusere det unødvendige stresset, som kan bidra til at du får en god og effektiv arbeidshverdag.

Om foredragsholderen:
Ingun Mjaaland er gründer av Mindfultrening. Hun har sin faglige bakgrunn fra Norges Idrettshøgskole med fordypning i fysisk aktivitet og helse. Det hun er ekstra nysgjerrig på, er samspillet mellom de mentale og fysiske prosessene. Hun har erfaring med ulike stressmestring- og prestasjonstiltak i bedrifter og for enkeltpersoner, med mental trening og mindfulness som metoder.

Work-life balance

Work-life balance  omhandler balanse mellom yrkesliv, familieliv og personlig forventninger, krav og behov. Dagens teknologi har gitt oss muligheten til å bli mer fleksibel og mindre avhengig av å være fysisk tilstede på arbeidsplassene.

Utfordringen er at grensen mellom jobb og privatliv har en tendens til å være uklar, når vi er pålogget store deler av dagen.

Målet med kurset er å dele teori og metoder som er bærekraftig både for den enkelte medarbeider og som bidrar til en helsefremmende arbeidsplass.  En helhetlig tilnærming til livet, for å kunne mestre og prestere i en hektisk hverdag.

Stressmestring

Stress er bant de vanligste helseproblemene både på norske og europeiske arbeidsplasser. De er ingen tvil om at stress er et stort hinder fo den enkelte person, samt for et godt og produktivt arbeidsmiljø.

For å kunne mestre en hektisk hverdag kan det være avgjørende å forstå hvilken påvirkning stress har på oss og hva vi kan gjøre for å redusere belastningen stress gir oss.

Målet med kurset er at deltakerne skal bli mer bevisst sin egen hverdag, hva er deres stresskilder, samt få verktøy for å bedre kunne håndtere stress.

Mindfulness

Forskning viser at ved implementering av systematisk mindfulness-trening i en eller annen form uten å endre på noe annet, kan gi overraskende endringer.

Folk opplever at kroppen er mindre anspent og mer rolig, samtidig mer våken og energisk. Med andre ord en gavepakke til bedrifter som ønsker bedre arbeidsmiljø og medarbeidere som kan ha mulighet til å prestere på topp.

Målet med kurset er å gi deltakerne en konkret metode for å redusere stress, bedre konsentrasjonen, ta gode beslutninger ved å se virkeligheten og situasjonen slik den er.

Selvledelse

Økt selvledelse gir mulighet til prestasjon og mestring.
Effekten av økt grad av selvledelse er evne til å prioritere og få til det man ønsker – det motsatte av å gå på autopilot i en mer eller mindre bevisstløshverdag.

God selvledelse kan bidra til økt indre motivasjon, som igjen er nøkkelen til gode valg over tid.

Mentaltrening er en metode for å mestre og prestere på topp også i en hektisk arbeidshverdag. Hjernen er trenbar og må ses på som en muskel.

Bli et vinnerlag

Foredraget «Hvordan bli et vinnerlag» gir et unikt innblikk i hvordan suksesshistorien til Rosenborg var mulig. Norges mest suksessrike fotballklubb gjennom tidene og klubbens eventyrlige Europabragder. Fokuset til en prestasjonsgruppe i toppidrett og bedrifter er veldig sammenlignbart. Temaer i foredraget er blant annet:

• Bryte barrierer
• Hvordan takle motgang, nedturer og press
• Hvordan lederen påvirker prestasjoner
• Godfot-teorien
• Ta vare på de gode øyeblikkene
• Endringer i en jobbsituasjon

Foredragsholder: Bent Skammelsrud
Hvorfor trene kondisjon?
I denne artikkelen skal du overbevises om hvorfor du skal gjennomføre kondisjonstrening, selv om det kan være ubehagelig!
Del 2 - Lever du livet du ønsker å leve?
Når du har funnet dine verdier og hva du trenger i livet for å ha det bra, vil det være enklere å sette seg mål som passer deg og lage en plan.
Del 1 - Lever du livet du ønsker å leve?
Har du det bra og trives du med deg selv og dine omgivelser? Tenk deg at du sitter på en sky, ser ned på deg selv og hvordan du lever.

Meld deg på nyhetsbrev!

Du er velkommen til å melde deg på vårt nyhetsbrev. Vi deler jevnlig relevant fagstoff, erfaringer fra våre kunder, oppdateringer om Bwell Norge og våre tjenester, samt invitasjoner til kurs og inspirasjonsfrokoster.

Meld deg på!