Flatefjell Andelsbarnehage

«Å ta seg 15 minutter i stolen som en del av lunsjpausen, eller som en god start på arbeidsdagen før jobb, gir ansatte en god mulighet for å hente seg inn og lade batteriene».

Barnehagen har hatt Bwell Pausen i flere år og er veldig fornøyde.

Daglig leder Lena, forteller at Bwell Pausen brukes mye. Massasjestolen er plassert i et rolig rom, der de ansatte kan finne roen og koble av med massasje og avspenning.

Hun legger vekt på viktigheten av å kunne ta seg en pause for å lade batteriene i løpet av arbeidsdagen og forklarer; "Vi har gjort et bevisst valg om å ha den stående i et rom der man er i fred og ro, uten trafikk og med mulighet for total avslapning. Den er i bruk både før og etter jobb. I pausetiden mellom kl. 11-13 brukes den mest".

Lena forteller at noen bruker stolen mye, andre lite. Under Corona ble det viktig å være nøye på vasking og sprite stolen. Dette var noe de prioriterte, slik at stolen fremdeles kunne være et godt verktøy i pandemien.

«Å ta seg 15 minutter i stolen som en del av lunsjpausen, eller som en god start på arbeidsdagen før jobb, gir ansatte en god mulighet for å hente seg inn og lade batteriene» forteller Lena Skaregrøm.

De ansatte i barnehagen har på denne måten en mulighet for å hente seg inn igjen og det settes det stor pris på. Ikke bare er det godt for hver enkelt person, men det er også en investering for barna og kollegene. Glade og fornøyde ansatte gir positive ringvirkninger.

Lena forteller at mange har glede av de ulike massasjeprogrammene med lydspor med mental trening, mens andre liker bedre å høre på bølgeskvulp eller naturlyder. Noen liker også å kun sitte i stolen og få massasje uten noe som helst lyd. Bwell Pausen er et verktøy som hjelper ansatte med å hente seg inn i hverdagen og prestere best mulig 😊

Flatefjell Andelsbarnehage ligger i Grimstad og har fire avdelinger med opptil 25 ansatte på jobb.

Bli kunde hos Bwell

Ta kontakt med oss om du ønsker å bli kunde.

Bli kunde