KUBIK Interiørarkitekter

Pausestolen gjør at både arbeidsdag og fritid blir fylt med energi og vitalitet i en hektisk hverdag. Der tidsklemma rammer oss alle og klokken 14 trøttheten kan slå hardt inn, gjør 15 minutter i Bwell-stolen underverker.

Almost everything will work again if you unplug it for a few minutes, including you!

Bilde: Interiørarkitekt Pia Sand går på kontormølla.

Kvikke, opplagte og humørfylte
Kubik Interiørarkitekter er et herlig kreativt selskap som er sterke på idéutvikling og gjennomføring av prosjekter. De er opptatt av å finne gode løsninger for sine kunder, som er innen bedrift, hotell og butikk. Derfor er det viktig for dem å være kvikke, opplagte og humørfylte – hver dag!

Går så ofte de kan
For å ta vare på helsen, både mentalt og fysisk, går de så ofte de kan på en Bwell kontormølle, mens de taster i vei på PC og klekker ut kreative, fargerike og miljøvennlig forslag til sine kunder. Å gå kan fremme kreativiteten og hukommelsen. I tillegg er det godt for kroppen og komme seg opp av kontorstolen og bevege seg. I løpet av kort tid har de fått unna både arbeid og flere kilometer.

Prioriterer hvile
Utover ettermiddagen kan enhver kjenne på den mentale knekken som kommer etter å ha jobbet i flere timer. Så når energien og trettheten siver inn, prioriterer de en hvil, daglig, i løpet av ettermiddagen med Bwell Pausen.

15 minutter
Pausestolen gjør at både arbeidsdag og fritid blir fylt med energi og vitalitet i en hektisk hverdag. Der tidsklemma rammer oss alle og klokken 14 trøttheten kan slå hardt inn, gjør 15 minutter i Bwell-stolen underverker, sier daglig leder Hege Liven.

Bli kunde hos Bwell

Ta kontakt med oss om du ønsker å bli kunde.

Bli kunde