NAV Lillestrøm

NAV er kanskje ikke noe alle tenker på som en nyskapende og aktiviserende bedrift. Men på Lillestrøm er dette blitt en realitet. Mye takket være den modige ledergruppen.

Kontorene til NAV Lillestrøm er utformet etter konseptet ABW, Activity Based Workstations. Her er det fine, lyse lokaler i mange farger som gir inntrykk av lek og liv. Det står Bwell kontormøller flere steder i flere etasjer. De kan enkelt tas med til et kontor eller brukes der de står.

Inspirert av barn og måten de leker på

NAV er kanskje ikke noe alle tenker på som en nyskapende og aktiviserende bedrift. Men på Lillestrøm er dette blitt en realitet. Mye takket være den modige ledergruppen med kommunalsjef Daniel Berg-Hansen i spissen. Daniel er inspirert av barn og måten de leker på, som pappa har han selv erfart hvor morsomt det kan være å på Lekeland og forskjellige lekeplasser. «Det er viktig å delta» ler kommunalsjefen.

Bilde: Kommunalsjef Daniel Berg-Hansen går på kontormølla.

Foto: Øyvind Stedal, NAV Lillestrøm

ABW, Activity Based Workstations

Kontorene til NAV Lillestrøm er utformet etter konseptet ABW, Activity Based Workstations. Her er det fine, lyse lokaler i mange farger som gir inntrykk av lek og liv. Det står Bwell kontormøller flere steder i flere etasjer, totalt 11 av dem. De kan enkelt tas med til et kontor eller brukes der de står. Med Bwell kontormølle gjør NAV det mulig å jobbe godt, samtidig som de oppnår 10.000 skritt - hver dag!

Det er strikker og baller tilgjengelig ved kjøkkenet og utgangen. Ansatte kan ta med seg en strikk og bruke den hjemme eller på jobb. Det er en 4 meter høy klatrevegg i første etasje som kan brukes når som helst, like ved står det et bordtennisbord. «Vi spøker med at dette er det eneste stedet en ansatt får klapp på ryggen av sjefen når en spiller bordtennis i arbeidstiden. Men dette er helt sant!», sier Daniel. «Det eneste vi krever, er at jobben blir gjort. Hvordan og når du velger å jobbe blir opp til hver enkelt. Alt arbeid blir gjort, de ansatte kan velge å jobbe hjemme eller komme på kontoret. De fleste vil det sistnevnte», legger han til. Det forstår en jo godt når lokalene byr på så mange tilbud til lek og moro. Som brobygger av konseptet er 8 frivillige ansatte aktivitetsambassadører. Disse setter opp aktiviteter ved alle møter og samlinger. Ingen møter uten 5 min aktivitet, lek og moro.


En aktiv og glad merarbeider produserer!

En aktiv og glad medarbeider produserer også mer enn de som sitter stille hele tiden. Det samme gjelder pauser! I Bwell mener vi at vi må tilpasse arbeidsplassen til menneskene og ikke menneskene til arbeidsplassen. Vi er så mye mer enn bare stillesittende, fornuftige og rolige dyr. Vi trenger lek, bevegelser og moro. Vi trenger ledere som Daniel! Som tør å si at lek og aktivitet er for seriøse arbeidslystne voksne mennesker. Vi er så mye mer enn produserende elementer i en lang rekke med prosesser. Vi er et liv i konstantbevegelse. Verden må våkne, NAV har vist at det går.

Bli kunde hos Bwell

Ta kontakt med oss om du ønsker å bli kunde.

Bli kunde