Oslo universitetssykehus

"Bwell Pausen er et kostnadseffektivt og forebyggende tiltak som ansatte setter pris på", sier Katri Pöysä

Oslo universitetssykehus avdeling for blodsykdommer på Rikshospitalet har en hektisk arbeidshverdag med organisering og tilrettelegging for pasienter. Med forebyggende tiltak som målsetning har avdelingen gitt ansatte mulighet til å benytte Bwell Pausen siden 2009.

Bilde: Katri Pöysä, assisterende seksjonsleder tar seg en pause i Bwell stolen.

Kostnadseffektivt HMS-tiltak

«Vi har ikke økonomi til å bruke store midler på goder til ansatte og har prioritert det vi mener er kostnadseffektivt, med tanke på å verdsette den enkelte medarbeider og avdelingen som helhet», sier Katri Pöysä som er assisterende seksjonsleder. Bwell Pausen, frukt hver uke, fredagslunsj en gang i måneden, forelesninger og kursing av ansatte er det som blir satset på.

I forbindelse med nye arbeidstider med 12,5 times vakter, har forebyggende tiltak blitt enda viktigere. «At medarbeidere kan ta seg en 15 minutters kvalitetspause i massasjestolen kan gjør det mulig å roe seg ned i en hektisk hverdag», sier Katri. Muskler i rygg og legger får behagelig massasje som bidrar til økt utskillelse av anti-stresshormonet oxytocin.

Tilgjengelighet

Bwell stolen er tilgjengelig 24/7 og er plassert lett synlig på pauserommet. «Dette sammen med kvaliteten på produktet gjør at den en mye i bruk. Oppfølging fra fagpersoner i Bwell med undervisning, superbrukeropplæring og service når det er behov, gjør at tiltaket ikke tar tid å administrere», sier Katri.

Bli kunde hos Bwell

Ta kontakt med oss om du ønsker å bli kunde.

Bli kunde