Kunder og partnere

Bwell samarbeider med ledende eksperter innen restitusjon, mental trening, fysisk aktivitet og bærekraft.

Fornøyde kunder

Våre kunder

Partnere

Tim Rudi Veiteberg

Tim Rudi Veiteberg er mentaltrener og lederutvikler, og arbeider hver dag med å hente ut de beste prestasjonene i både næringslivsledere og utøvere. Han er lidenskapelig opptatt av å bidra til mennesker i vekst og utvikling og startet i 2022 selskapet og appen Heart Mentality sammen med Anja Hammerseng-Edin og Marius Sørlie - Norges første og eneste digitale plattform for mentaltrening. Han er en av Norges eneste eksperter på vaner. Han har gjennom egne erfaringer og gjennom veiledning av andre anvendt de fremste teknikkene på hvordan du kan få til den endringen du ønsker i eget liv eller jobbhverdag. Tim Rudi jobber også som mentaltrener for Norges Fotballforbund, hvor han jobber som dedikert ressurs for å støtte de fire beste dommerne i Norge.

Carina Carl

Carina Carl er psykolog med spesialitet i arbeidspsykologi. Hennes visjon er å styrke psykologisk kapital på individ- og gruppenivå – ved å formidle virksom kunnskap om grunnleggende psykologi. Carina har holder kurs og foredrag, samt individuell terapi og coaching. Tematikk kan spenne fra ledertrening, motivasjon og endringsprosjekter til konstruktiv håndtering av utfordringer og stress. Carina jobber ut fra en holdning om at vi alle har personlige egenskaper som gir oss styrke og særpreg – hvilket hun brenner for å bistå med å avdekke. Ønsker din bedrift foredrag eller kurs, ta kontakt med oss. For å sikre at ønske og behov blir imøtekommet – vil form og innhold avtales ved henvendelse.

Heart Mentality

Hvordan trene opp tilstedeværelse i øyeblikket? Den treningen leverer Heart Mentality. Svært få vet hvordan de kan roe ned kroppen slik at de faktisk kan være gode mennesker for hverandre. Voksne går rundt med dårlig samvittighet på grunn av mye jobb og sliter med å roe ned kroppen skikkelig slik at de FAKTISK ER der når barn, kjæreste og venner er i nærheten. Heart Mentality leverer trening som virker for et samfunn vi bor i.

Anders Meland

Anders Meland, har en PhD Human factors. Anders er mental trener ved Olympiatoppen og i Oljefondet. Han har forsket på resultater av mindfulness-trening på prestasjon blant toppidrettsutøvere, flyvere og ansatte i Luftforsvaret. Han er forfatter av boken: Stillhetens Råskap – Mindfulness for å prestere på topp. Anders bidrar med utvikling av mindfulness-trening til Bwell Pausen og har lest inn flere av lydsporene.

Ingun Mjaaland

Med en lidenskap for å hjelpe mennesker med å oppnå sitt potensiale og trivsel i hverdagen, anvender Ingun forskningsbaserte metoder og skreddersydde løsninger for å imøtekomme de ulike behovene til organisasjoner og enkeltpersoner. Ingun jobber i Advansia part of AFRY, som seniorrådgiver og mentaltrener. Ingun sine hovedområder inkluderer stressmestring, konsentrasjon, prestasjon, bevisst oppmerksomhet/mindfulness og selvledelse. Ingun er utdannet ved Norges Idrettshøgskole, som helse- og treningsfysiolog og fordypning innen idrettspsykologi, samt videreutdanning innen mental trening.

Jøril Korperud Johnsen

Jøril Korperud Johnsen har to tiårs erfaringen innen ledelse av folk, organisasjon, innovasjon og bærekraft. Nå gjennom Fremvekst som er et endringsbyrå som styrker virksomheter på deres ansvar reise, individuelt og kollektivt. Jøril har et sterkt engasjement for både indre og ytre bærekraft. Hun er en av de første Inner Development Goals katalysatorene i Norge, utdannet B Leader av B Lab Nordics og en del av Laura Storms globale nettverk av Regenerative ledere. Hun er en naturlig leder og en inspirator, som elsker å tenne forandring ved å lyse opp veien, styrke forskjeller på tvers og skaper ærlige samarbeidsrom hvor alt liv trives. Ønsker din bedrift foredrag eller kurs, ta kontakt med oss.

Andries J. Kroese

Andries J. Kroese, er spesialist i kar- og torakskirugi og professor. Han har sett konsekvensene av negativt stress på nært hold, og har i 50 år hatt personlig nytte av stressreduserende teknikker, spesielt mindfulness. Han er også forfatter av flere bøker om emne og han har utviklet lydspor for mindfulness som er designet for Bwell Pausen.

Sissel Naustdal

Med 25 års erfaring fra HR og ledelse, operativt, som konsulent og gründer, samt forsknings- og utviklingsprosjekter, har Sissel omfattende erfaring med utvikling av mennesker og organisasjoner. Hennes ekspertise er særlig innen utvikling av menneskers potensial, «growth mindset» og hjernens formbarhet. Sissel er i dag leder av MadeToGrow, hvor de har utviklet unike verktøy for hvordan vi kan lære mer effektivt, styrke evner og robusthet, øke mestring og prestasjoner, og gjennom det, utvikle potensialet i oss selv og andre. Alt Sissel gjør er solid forankret i forskning og omfattende erfaring.

Lars-Eric Uneståhl

Lars-Eric Uneståhl, er psykolog og fil.dr i psykologi. Han var en av de som introduserte mental trening for idrettsutøvere og andre på 1970-tallet. Uneståhl har gitt ut mange bøker og lydspor rettet mot mental trening innen idrettspsykologi og stresshåndtering. Lars-Eric har utviklet mange av våre lydspor og har selv lest inn de med svensk tale.

Frank Eirik Abrahamsen

Frank Eirik Abrahamsen, har en doktorgrad fra 2007 i idrettspsykologi. Han er ansatt ved Norges Idrettshøgskole og tilknyttet Olympiatoppen og har jobbet mye med anvendt idrettspsykologi, blant annet deltatt i tre OL og fire Paralympiske leker. Frank har jobbet med landslagsutøvere fra de fleste idretter. I samarbeid med Bwell har han utviklet lydspor med tema motivasjon til fysisk aktivitet og nå ditt mål.

Body'n'Brains

Massør og PT Lise-Lotte Lillebø-Farestveit er daglig leder i Body’n’Brains. Hun har utdanning innen ernæringsfysiologi og trening. Body’nBarins personlige trenere og massører har utdanning fra godkjente utdanningsinstitusjoner innen sine fagfelt. Body’n’Brains tilbyr både treningsprogram og massasje for de ansatte for å løsne opp i stive og slitne kropper. Treningen kan foregå både inne og ute, samt i og utenfor arbeidstiden. Trening og massasje på jobben | Body N Brains

Strategic Consulting Group

Arne Harket er strategiekspert. I følge ham handler det om å utvikle virksomheters konkurransefortrinn. I selskaper med virkelige gode strategier så skal alle ansatte kunne uttrykke virksomhetens strategi på 20 sekunder. Arne har sittet i konsern- og ledergrupper i noen av Norges førende virksomheter og jobbet som konsulent både nasjonalt og internasjonalt. Med et bein langt inn i handelshøyskolenes strategiske teorier, ønsker han å forenkle og gjøre strategi tilgjengelig for alle. www.scgroup.no

Anders Berget

Anders Berget, er utdannet fysioterapeut. Anders har bakgrunn fra frisktrening, rehabilitering og forebyggende arbeid, og er også forfatter av en rekke bøker inne temaene. Han er opptatt av uvanlige løsninger for å hjelpe folk til å bli friske. Anders er en av gründere bak Kontormølla.

Bli kunde hos Bwell

Ta kontakt med oss om du ønsker å bli kunde.

Bli kunde