Kunder og partnere

Bwell samarbeider med ledende eksperter innen restitusjon, mental trening, fysisk aktivitet og bærekraft.

Fornøyde kunder

Våre kunder

Partnere

Carina Carl

Carina Carl er psykolog med spesialitet i arbeidspsykologi. Hennes visjon er å styrke psykologisk kapital på individ- og gruppenivå – ved å formidle virksom kunnskap om grunnleggende psykologi. Carina har holder kurs og foredrag, samt individuell terapi og coaching. Tematikk kan spenne fra ledertrening, motivasjon og endringsprosjekter til konstruktiv håndtering av utfordringer og stress. Carina jobber ut fra en holdning om at vi alle har personlige egenskaper som gir oss styrke og særpreg – hvilket hun brenner for å bistå med å avdekke. Ønsker din bedrift foredrag eller kurs, ta kontakt med oss. For å sikre at ønske og behov blir imøtekommet – vil form og innhold avtales ved henvendelse.

Heart Mentality

Hvordan trene opp tilstedeværelse i øyeblikket? Den treningen leverer Heart Mentality. Svært få vet hvordan de kan roe ned kroppen slik at de faktisk kan være gode mennesker for hverandre. Voksne går rundt med dårlig samvittighet på grunn av mye jobb og sliter med å roe ned kroppen skikkelig slik at de FAKTISK ER der når barn, kjæreste og venner er i nærheten. Heart Mentality leverer trening som virker for et samfunn vi bor i.

Anders Meland

Anders Meland, har en PhD Human factors. Anders er mental trener ved Olympiatoppen og i Oljefondet. Han har forsket på resultater av mindfulness-trening på prestasjon blant toppidrettsutøvere, flyvere og ansatte i Luftforsvaret. Han er forfatter av boken: Stillhetens Råskap – Mindfulness for å prestere på topp. Anders bidrar med utvikling av mindfulness-trening til Bwell Pausen og har lest inn flere av lydsporene.

Ingun Mjaaland

Ingun er utdannet helse- og treningsrådgiver ved Norges Idrettshøgskole. Hun har mer enn 20 års erfaring som kurs- og foredragsholder og coach/rådgiver i bedrifter og for enkeltpersoner. Stressmestring, selvledelse, mindfulness, søvn og hvile er noen av temaene Ingun leverer både digitalt og lokalt. www.mindfultrening.no

Andries J. Kroese

Andries J. Kroese, er spesialist i kar- og torakskirugi og professor. Han har sett konsekvensene av negativt stress på nært hold, og har i 50 år hatt personlig nytte av stressreduserende teknikker, spesielt mindfulness. Han er også forfatter av flere bøker om emne og han har utviklet lydspor for mindfulness som er designet for Bwell Pausen.

Frank Eirik Abrahamsen

Frank Eirik Abrahamsen, har en doktorgrad fra 2007 i idrettspsykologi. Han er ansatt ved Norges Idrettshøgskole og tilknyttet Olympiatoppen og har jobbet mye med anvendt idrettspsykologi, blant annet deltatt i tre OL og fire Paralympiske leker. Frank har jobbet med landslagsutøvere fra de fleste idretter. I samarbeid med Bwell har han utviklet lydspor med tema motivasjon til fysisk aktivitet og nå ditt mål.

Anne-Christine Markset

Anne-Christine Markset er lege og tilbyr rådgivningstjenester til toppledere og andre i jobbsituasjon med høye krav til prestasjoner. Gjennom økt innsikt og forståelse, vil den enkelte utvikle sin kompetanse til å se hva som styrker helsen og hvordan man kan implementere smarte grep i hverdagen.

Lars-Eric Uneståhl

Lars-Eric Uneståhl, er psykolog og fil.dr i psykologi. Han var en av de som introduserte mental trening for idrettsutøvere og andre på 1970-tallet. Uneståhl har gitt ut mange bøker og lydspor rettet mot mental trening innen idrettspsykologi og stresshåndtering. Lars-Eric har utviklet mange av våre lydspor og har selv lest inn de med svensk tale.

Anders Berget

Anders Berget, er utdannet fysioterapeut. Anders har bakgrunn fra frisktrening, rehabilitering og forebyggende arbeid, og er også forfatter av en rekke bøker inne temaene. Han er opptatt av uvanlige løsninger for å hjelpe folk til å bli friske. Anders er en av gründere bak Kontormølla.

Strategic Consulting Group

Arne Harket er strategiekspert. I følge ham handler det om å utvikle virksomheters konkurransefortrinn. I selskaper med virkelige gode strategier så skal alle ansatte kunne uttrykke virksomhetens strategi på 20 sekunder. Arne har sittet i konsern- og ledergrupper i noen av Norges førende virksomheter og jobbet som konsulent både nasjonalt og internasjonalt. Med et bein langt inn i handelshøyskolenes strategiske teorier, ønsker han å forenkle og gjøre strategi tilgjengelig for alle. www.scgroup.no

Bli kunde hos Bwell

Ta kontakt med oss om du ønsker å bli kunde.

Bli kunde