Pålsetunet bo- og servicesenter

Pålsetunet bo- og servicesenter har hovedfokus på sine ansatte og tilrettelegger for trivsel og godt arbeidsmiljø.

I den vakre naturen i Fetsund finner vi Pålsetunet bo- og servicesenter. Her tilbys det 25 plasser for tidsbegrenset opphold, 32 langtidsplasser og 12 langtidsplasser tilrettelagt for personer med demens. Senteret er døgnåpent for pårørende.

På senteret er det pasientenes ve og vel i fokus, og for å mestre dette er det viktig at de ansatte har tilrettelagt gode arbeidsforhold. Seksjonsleder Britt Mellemberget har senteret som sitt hjertebarn og har lagt sjelen sin i å gjøre det hyggelig for sine ansatte. I kjelleren på senteret har de innredet et koselig værelse som de kaller «Velværerommet». Her kan de ansatte ta en ordentlig avkoblende pause og hvile seg. Rommet har en koselig sofakrok, tv, løpemølle og et avlukket område hvor massasjestolen «Bwell Pausen» står. Rommet er ryddig, renslig og lunt, dekorert med fine og varme farger. Det er støydempende flater på veggene som gir en hyggelig atmosfære. Det har vært et hovedfokus at de ansatte, som er senterets viktigste ressurser, har tilrettelagt gode forhold for trivsel og hvilepauser.

En koselig atmosfære og hyggelig entré i bygget.

På senteret kan det være opp til 60 personer innom i løpet av et døgn, der alle har mulighet til å benytte Bwell Pausen dersom de ønsker og har behov. Det gjelder sykepleiere, renholdere, ansatte i hjemmesykepleien og fra aktivitetssenteret, samt hjelpepleiere og andre assistenter. Senterleder Britt ønsker at avdelingslederne skal kunne ta seg pauser, og at de igjen appellerer til sine ansatte at de skal planlegge dagen sin og legge inn pauser.

De ansatte på Pålsetunet får selv velge når de tar pause, men må booke seg inn i et kalendersystem. Flere liker å starte vakten sin med en runde i massasjestolen, mens andre liker å ta det på slutten av arbeidsdagen. Mange bruker deler av lunsjpausen sin til et avbrekk. Det fungerer godt å fordele bruk av massasjestolen utover dagen, da det er flere på jobb samtidig. Spesielt i forbindelse med 12 timers vakter, der de har krav på en hel klokketime pause.

En av de ansatte som nyter kvalitetstid i massasjestolen.

Etter en prat med en av sykepleierne på senteret får jeg bekreftet at Bwell Pausen er et nyttig verktøy for alle, som fremmer restitusjon og øker arbeidskapasiteten. Dette er den fjerde samarbeidsavtalen vi har med senteret, og de ansatte er veldig fornøyde og ønsker å fortsette med dette. Det fremmer god helse og bidrar til en bedre arbeidshverdag og et godt arbeidsmiljø.

- Pernille Markussen, helse og ernæringsrådgiver Bwell Norge AS

Bli kunde hos Bwell

Ta kontakt med oss om du ønsker å bli kunde.

Bli kunde