Rossvellheimen

"Vi innså raskt at massasjestolen fra Bwell kunne også de eldre få glede og nytte av."

Ved Rossvollheimen har vi den siste tiden brukt tid og krefter på endring og oppgradering på ett av fellesbadene våre. Vi har lenge hatt en drøm om et eget rom for ekstravelvære, avspenning og mulighet til å senke skuldrene.

Bilde: En pause i Bwell massasjestol.

Før sommeren i fjor inngikk vi leasingavtale med Bwell på massasjestol. Denne var i utgangspunktet tiltenkt personalet, men vi innså raskt at denne kunne også de eldre få glede og nytte av. Dette ble startskuddet for sparommet.


Sparom for beboere og ansatte
Vi har underveis gjort oss noen erfaringer. Beboere med blant annet smerter, uro, engstelse og demens har hatt meget god effekt av massasjestolen og omgivelsene. De har blitt mer avslappet - da avtar ofte smerter og engstelse og noen har også sovnet i den. Uro og vandring på nattestid har hos enkelte blitt byttet ut med noen rolige timer på sparommet. De som har mye aktivitet og opptrening i hverdagen nyter også å koble av på sparommet.

Tilbyr noe utenom det vanlige
Et flott samarbeid mellom engasjerte ansatte ved Rossvollheimen, vaktmestrene våre, økonomisk bidrag fra både Skaun Demensforening og pårørendeutvalget har ført til at vi kan tilby noe utenom det vanlige på Rossvollheimen.

Vi synes rommet har blitt totalforvandlet fra et institusjonsbad til et innbydende rom for både beboere og ansatte.

Som enhetsleder er jeg utrolig stolt over dette resultatet. Fellesskapet mellom beboere og ansatte er gull verdt. Dette er noe vi deler sammen.


Enhetsleder Line Kirksæther

Bli kunde hos Bwell

Ta kontakt med oss om du ønsker å bli kunde.

Bli kunde