Kurs

Bærekraftige prestasjoner

Lenke til kurset her

Digitalt og fysisk

Ta kontakt for løsning og pris

Trenger du å lære gode strategier for å nå målene dine? Eller er du leder og søker påfyll for deg og ditt team?

Prestasjon

I dette interaktive foredraget / kurset vil mental trener Rikke Gudim lære dere hemmelighetene bak bærekraftige prestasjoner uten å gå på akkord med seg selv, verdier og det som er viktig for hver enkelt. Sammen vil vi fokuserer på å bygge en solid base av mentale teknikker, hvor du uten å ofre helsen din, kan få til gode prestasjoner.

Dagens teknologi har gitt oss muligheten til å bli mer fleksibel og mindre avhengig av å være fysisk tilstede på arbeidsplassene. Utfordringen er at grensen mellom jobb og privatliv har en tendens til å være uklar når vi er pålogget store deler av dagen.

I dette foredraget vil du lære gode og varige strategier, både for den enkelte medarbeider og bedriften, som bidrar til helsefremmende arbeidshverdag. Kurset vil gi en helhetlig tilnærming for å kunne mestre og prestere i en hektisk hverdag.

Du vil lære å:

  • Sette gode og smarte mål som resonnerer med personlige visjon og profesjonelle ambisjoner.
  • Bruker evidensbasert kunnskap og strategier for å styrke mental muskler.
  • Håndtere stress på en bærekraftig måte.
  • Snu destruktive tanker og etablere nye og effektive tankemønstre.
  • Få fokus på det som gir energi og tar deg nærmere målene dine.

 

Mental trener Rikke Gudim skreddersyr innhold med kunnskapen og ferdighetene dere trenger for å lede dere selv og hverandre i ønsket retning.

Meld deg på

Her kan du melde deg på, så kontakter vi deg med videre informasjon

Foredragsholder

Rikke Gudim

Rikke er sertifisert mental trener med en visjon om å bygge et mer bærekraftig, raust og robust samfunn. Hun har en bred bakgrunn fra HR, ledelse og entreprenørskap. De siste åtte årene har hun brukt på å gjøre mentaltrening tilgjengelig for alle, gjennom foredrag, bøker og individuelle samtaler. Hun har erfaring fra å jobbe med barn/unge til toppledere - som har gitt henne en forståelse av hvordan systematisk trening av de mentale ferdighetene kan utgjøre en stor forskjell.

Rikkes filosofi har hele veien vært å fokusere på og forstå de menneskene hun jobber med. Hennes mål er at du skal sitte igjen med din egen mentale verktøykasse, som du kan benytte deg av resten livet.