Kurs

Motivasjon og prestasjon

Lenke til kurset her

Trenger du å definere mål og verktøy for å nå målet ditt? Eller er du leder og søker påfyll for deg og ditt team? Et foredrag / kurs med arbeidspsykolog Carina Carl.

Prestasjon

Like berikende og spennende det er å være leder, er det tilsvarende utfordrende og til tider belastende. Som leder må du ikke bare kunne lede deg selv, men også andre. Ledelse og selvledelse er gøy når du har nødvendig kunnskap og innsikt, samt støtte fra likesinnede.

Trenger du å definere et mål eller verktøy for å oppnå målt ditt - eller er du leder og søker påfyll for deg og ditt team?

Arbeidspsykolog Carina Carl skreddersyr innhold for å sikre utbyttet du og dere søker - med kunnskapen og ferdighetene dere trenger for å lede dere selv og hverandre i ønsket retning.

Kontakt oss for å sette opp kurs for deg og dine ansatte

Meld deg på dette kurset i dag!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Meld deg på

Her kan du melde deg på, så kontakter vi deg med videre informasjon

Foredragsholder

Carina Carl

Carina Carl er psykolog (cand.psychol.) med spesialitet i arbeidspsykologi. Hun tilbyr gjennom sitt selvstendige foretak Carina Carl AS ledertrening, individuell terapi, kurs og foredrag for privatpersoner og næringslivet. I tillegg har hun lang erfaring med å undervise gruppetimer i kondisjonstrening, yoga og mindfulness.

Carina brenner for å gjøre psykologi tilgjengelig for folk flest og for arbeidslivet. Hun er spesielt engasjert i lettere psykiske lidelser og har flere års erfaring med å utvikle kurs og foredrag for bedrifter og privatpersoner.

Carina har skrevet bestselgere.