Kurs

Motivasjon og prestasjon

Lenke til kurset her

Ta kontakt for løsning og pris

Trenger du å definere mål og verktøy for å nå målet ditt? Eller er du leder og søker påfyll for deg og ditt team?

Prestasjon

Like berikende og spennende det er å være leder, er det tilsvarende utfordrende og til tider belastende. Som leder må du ikke bare kunne lede deg selv, men også andre. Ledelse og selvledelse er gøy når du har nødvendig kunnskap og innsikt, samt støtte fra likesinnede.

Trenger du å definere et mål eller verktøy for å oppnå målt ditt - eller er du leder og søker påfyll for deg og ditt team?

Arbeidspsykolog Carina Carl skreddersyr innhold for å sikre utbyttet du og dere søker - med kunnskapen og ferdighetene dere trenger for å lede dere selv og hverandre i ønsket retning.

Meld deg på

Her kan du melde deg på, så kontakter vi deg med videre informasjon

Foredragsholder

Carina Carl

Carina Carl er psykolog (cand.psychol.) med spesialitet i arbeidspsykologi. Hun tilbyr gjennom sitt selvstendige foretak Carina Carl AS ledertrening, individuell terapi, kurs og foredrag for privatpersoner og næringslivet. I tillegg har hun lang erfaring med å undervise gruppetimer i kondisjonstrening, yoga og mindfulness.

Carina brenner for å gjøre psykologi tilgjengelig for folk flest og for arbeidslivet. Hun er spesielt engasjert i lettere psykiske lidelser og har flere års erfaring med å utvikle kurs og foredrag for bedrifter og privatpersoner.

Carina har skrevet bestselgere.

Foredragsholder

Rikke Gudim

Rikke er trebarnsmamma og mental trener og jobber i Bwell Norge. Hennes lidenskap er å hjelpe og motivere andre til å få ut sitt potensial og oppnå drømmene sin. Rikke har erfaring fra HR, utviklet digitale plattformer for selvutvikling og bygget opp en rekke internasjonale og anerkjente merkevarer. Rikkes filosofi hele veien har vært å fokusere på og forstå de menneskene hun jobber med. Hennes mål er at du skal sitte igjen med din egen mentale verktøykasse, som du garantert vil få bruk for av resten livet.