Kurs

Stressmestring

Lenke til kurset her

Stress er et stort hinder for enkelt mennesket og for et godt og produktivt arbeidsmiljø.

Stress er bant de vanligste helseproblemene både på norske og europeiske arbeidsplasser.

De er ingen tvil om at stress er et stort hinder for den enkelte person, samt for et godt og produktivt arbeidsmiljø. For å kunne mestre en hektisk hverdag kan det være avgjørende å forstå hvilken påvirkning stress har på oss og hva vi kan gjøre for å redusere belastningen stress gir oss.

Målet med kurset er at deltakerne skal bli mer bevisst sin egen hverdag, hva er deres stresskilder, samt få verktøy for å bedre kunne håndtere stress.

Kontakt oss for å sette opp kurs for deg og dine ansatte

Meld deg på dette kurset i dag!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Meld deg på

Her kan du melde deg på, så kontakter vi deg med videre informasjon

Foredragsholder

Ingun Mjaaland

Ingun Mjaaland er gründer av Mindfultrening.

Hun har sin faglige bakgrunn fra Norges Idrettshøgskole med fordypning i fysisk aktivitet og helse. Det hun er ekstra nysgjerrig på, er samspillet mellom de mentale og fysiske prosessene. Hun har erfaring med ulike stressmestring- og prestasjonstiltak i bedrifter og for enkeltpersoner, med mental trening og mindfulness som metoder.

Foredragsholder

Carina Carl

Carina Carl er psykolog (cand.psychol.) med spesialitet i arbeidspsykologi. Hun tilbyr gjennom sitt selvstendige foretak Carina Carl AS ledertrening, individuell terapi, kurs og foredrag for privatpersoner og næringslivet. I tillegg har hun lang erfaring med å undervise gruppetimer i kondisjonstrening, yoga og mindfulness.

Carina brenner for å gjøre psykologi tilgjengelig for folk flest og for arbeidslivet. Hun er spesielt engasjert i lettere psykiske lidelser og har flere års erfaring med å utvikle kurs og foredrag for bedrifter og privatpersoner.

Carina har skrevet bestselgere.