Bwell Pausen kombinerer massasje og mentaltrening, slik at du kan lade batteriene i en hektisk hverdag

ReferanseFordelerInformasjonPrøv

Balanse mellom innsats og hvile

Balanse mellom innsats og hvile er viktig for at vi kan være produktive og ha en god arbeidshverdag.

Som vi lader mobilen, må vi lade kropp og hode. En liten pause kan være nok til at vi yter optimalt hele arbeidsdagen. «Stopp og sov 15 minutter» gjelder også på kontoret! Dagens krav er høye, derfor er det viktig at du sørger for å møte dem med overskudd og lave skuldre.

Med Bwell Pausen/massasjestolen ønsker vi å bidra til en arbeidshverdag der ledere og medarbeidere er mindre slitne. Der de mestrer stress og naturlig press. En hverdag der de har mer nærvær, overskudd og energi, mindre sykdom og fravær.

Vi vet av erfaring og fra forskning at medarbeidere er mer produktive og har det bedre når de tar gode helsebringende valg hver dag.  

Stress og tretthet kommer som oftest ikke av at den fysiske og psykiske belastningen er for stor, men av at vi ikke tar oss tid til å hente oss inn igjen.

Å lade kroppen og sette av tid til restitusjon og hvile er viktig for enkeltindividet, og for et helsefremmende og bærekraftig arbeidsmiljø.

Se mer

Prøv Bwell Pausen

Vi ønsker å bidra til en arbeidshverdag der medarbeidere og ledere er mindre slitne, hvor ansatte mestrer stress og naturlig press. En hverdag med mer energi og overskudd, mindre fravær og sykdom.

Bwell Norge har utviklet et helsefremmende verktøy basert på forskning og faglig dokumentasjon, i samarbeid med eksperter på området. ​Bwell Pausen kombinerer fysisk avspenning i vår spesialutviklede massasjestol sammen med mentaltrening.

Ta kontakt for å teste Bwell Pausen i din bedrift.

"15 minutter i stolen gjør at jeg får overskudd og jobber bedre etterpå"

- Eigil Johansen, Økonomi og Regnskapspartner

"Ladestasjon"

Bwell Pausen består av massasje og mentaltrening, slik at du kan lade kropp og hode i en hektisk arbeidshverdag.

Stolen er spesialutviklet for Bwell Pausen. Massasjeprogrammene har en oppbygning som varieres mellom punktmassasje, knaing, rulling, tapping og en 3D-funksjonalitet. Massasje for nakke, skuldre og ned til korsrygg, samt leggmassasje. Automatisk måling av rygg for tilpasset massasje.

Du kan velge mellom automatprogrammer av 15 minutter eller manuelle innstilling. Nyeste modell har varmeelement i ryggen.

Mentaltrening


Gjennom lydspor for mentaltrening, som er integrert i stolen, kan du øve på stressmestring, forberede deg til et møte, øke motivasjon til fysisk aktivitet, konsentrasjon og tilstedeværelse, bedre søvn m.m. Dette gjøres gjennom øvelser i mindfulness, avspenning og visualisering. Eller kanskje det er en powernap som skal til.

Lydsporene er utviklet i samarbeid med noen av de fremste på feltet: Ph.d. psykolog Lars-Eric Uneståhl, Professor Dr. Med. Andries Kroese, Ph.d. idrettspsykolog Anders Meland og Ph.d. idrettspsykolog Frank Abrahamsen.  

Restitusjon og hvile

Balanse mellom innsats og hvile er viktig for at vi kan være produktive og ha en god arbeidshverdag.

Som vi lader mobilen, må vi lade kropp og hode. En liten pause kan være nok til at vi yter optimalt hele arbeidsdagen. «Stopp og sov 15 minutter» gjelder også på kontoret.

Dagens krav er høye, sørg for å møte dem med overskudd og lave skuldre. Powernaps og kvalitetspauser er først og fremst et fenomen for å øke produktiviteten. Forskning viser også at humøret reguleres, søvnkvaliteten bedres og immunforsvaret styrkes. Det lille kvarteret bekjemper det største problemet av alle - stress!

Vi er stolt leverandør til Olympiatoppen

Batteriene må lades i løpet av en trenings- eller jobbhverdag. En sjef som vil hente ut det beste hos sine ansatte må tilrettelegge for at de er i prestasjonstilstand, sier dr. Lars Engebretsen.

Massasjeprogrammene i Bwell Pausen tilfredsstiller de medisinske krav til massasje og lydprogrammene er profesjonelt laget. Det som avgjorde vårt valg av massasjestoler var den faglige kompetansen bak utarbeidelsen av restitusjonsverktøyet, sier sjefsfysioterapeut Bjørn Fossan.
Les mer

Bwell Pausen

Sammen med din bedrift ser vi på en opplæringsplan for å sikre at investeringen blir lønnsom både for bedriften og for medarbeiderne i den.

Manual

Spesifikasjoner

FAQ

Pris

Spesifikasjoner

Størrelse: Lengde: 185 cm, bredde: 87 cm, høyde: 77,5 cm Vekt: 85 kg

Språk:Norsk, Svensk, Dansk, Engelsk
Lydspor for mentaltrening:19 stk.

Lydspor med musikk og naturlyder:8 stk.

Pris

Ta kontakt for løsning for din bedrift

Meld deg på nyhetsbrev!

Du er velkommen til å melde deg på vårt nyhetsbrev. Vi deler jevnlig relevant fagstoff, erfaringer fra våre kunder, oppdateringer om Bwell Norge og våre tjenester, samt invitasjoner til kurs og inspirasjonsfrokoster.

Meld deg på!