Invester litt tid hver dag
og få masse overskudd tilbake!

ReferanseFordelerInformasjonPrøv pausen

Bwell Pausen


Med Bwell Pausen ønsker vi å bidra til en arbeidshverdag der ledere og medarbeidere er mindre slitne. Der de mestrer stress og naturlig press. En hverdag der de har mer nærvær, overskudd og energi, mindre sykdom og fravær.

Vi vet av erfaring og fra forskning at medarbeidere er mer produktive og har det bedre når de tar gode helsebringende valg i hver dag. Bwell har derfor utviklet helsefremmende verktøy basert på forskning og faglig dokumentasjon i samarbeid med eksperter.

Stress og tretthet kommer som oftest ikke av at den fysiske og psykiske belastningen er for stor, men av at vi ikke tar oss tid til å hente oss inn igjen. Lade kroppen og sette av tid til restitusjon er viktig for enkeltindividet, samt et helsefremmende og produktivt arbeidsmiljø.

Olympiatoppen

Batteriene må lades i løpet av en trenings- eller jobbhverdag. En sjef som vil hente ut det beste hos sine ansatte må tilrettelegge for at de er i prestasjonstilstand, sier dr. Lars Engebretsen.

Massasjeprogrammene i Bwell Pausen tilfredsstiller de medisinske krav til massasje og lydprogrammene er profesjonelt laget. Det som avgjorde vårt valg av massasjestoler var den faglige kompetansen bak utarbeidelsen av restitusjonsverktøyet, sier sjefsfysioterapeut Bjørn Fossan.
Les mer

Bwell massasjestol

Bwell Pausen kombinerer fysisk avspenning i vår spesialutviklede massasjestol sammen med mentaltrening. Målet er optimal hvile for raskere restitusjon og stressreduksjon.

Massasjestolen er utviklet av Bwells fagteam og samarbeidspartere.

Lydspor for mental trening

Lydsporene for mentaltrening består av øvelser for
stressmestring, oppmerksomhetstreing / mindfulness,
visualisering, avspenning, samt hjelp for å ta en powernap.  

Restitusjon og hvile

En liten pause kan være nok til at vi yter optimalt helearbeidsdagen. Dagens krav er høye, sørg for å møte dem - og dine egne mål, med overskudd og senkede skuldre. Powernaps og pauser er først og fremst et fenomen for å øke produktiviteten. Forskning viser også at humøret reguleres, søvnkvaliteten bedres og immunforsvaret styrkes. 

Det lille kvarteret bekjemper det største problemet av alle - stress!

"15 minutter i stolen gjør at jeg får overskudd og jobber bedre etterpå"

-
Eigil Johansen, Økonomi og Regnskapspartner

Bwell Pausen

Sammen med din bedrift ser vi på en opplæringsplan for å sikre at investeringen blir lønnsom både for bedriften og for medarbeiderne i den.

Manual

Spesifikasjoner

FAQ

Pris

Prøv Bwell Pausen

Vi ønsker å bidra til en arbeidshverdag der medarbeidere og ledere er mindre slitne, hvor ansatte mestrer stress og naturlig press. En hverdag med mer energi og overskudd, mindre fravær og sykdom.

Bwell Norge har utviklet et helsefremmende verktøy basert på forskning og faglig dokumentasjon, i samarbeid med eksperter på området. ​Bwell Pausen kombinerer fysisk avspenning i vår spesialutviklede massasjestol sammen med mentaltrening.

Ta kontakt for å teste Bwell Pausen i din bedrift.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Bwell Pausen på Oslo Lufthavn, Gardermoen
Kim B. Kolstad jobber som HR rådgiver på Gardermoen Flytårn, en bransje med mye stress og høyt tempo. Kim er og en ivrig mosjonist og som...
Stig-André Berge bruker Bwell Pausen
3 ganger OL deltager og bronsevinneren fra OL i Rio Stig-André Berge bruker Bwell Pausen aktivt frem mot OL Tokyo 2020. Stig-André...
Bwells kundebarometer 2017
Bwell Pausen er et stressmestringskonsept for å forebygge stress på norske arbeidsplasser. Bwell Pausen er massasjestol, utviklet i Norge og...

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på!

Kontakt oss

Bwell Norge AS

Martin Lingesvei 25

1364 Fornebu

Spørsmål?

E-post: post@bwell.no

Telefon: +47 67 83 24 20

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på!

Sosiale medier

© 2018 Bwell Norge AS