Oppnå mer med mindre stress

ReferanseFordelerInformasjonPrøv pausen

Balanse mellom innsats og hvile

Balanse mellom innsats og hvile er viktig for at vi kan være produktive og ha en god arbeidshverdag.

Som vi lader mobilen, må vi lade kropp og hode. En liten pause kan være nok til at vi yter optimalt hele arbeidsdagen. «Stopp og sov 15 minutter» gjelder også på kontoret! Dagens krav er høye, derfor er deg viktig at du sørger for å møte dem med overskudd og lave skuldre.

Med Bwell Pausen ønsker vi å bidra til en arbeidshverdag der ledere og medarbeidere er mindre slitne. Der de mestrer stress og naturlig press. En hverdag der de har mer nærvær, overskudd og energi, mindre sykdom og fravær.

Vi vet av erfaring og fra forskning at medarbeidere er mer produktive og har det bedre når de tar gode helsebringende valg hver dag.  

Stress og tretthet kommer som oftest ikke av at den fysiske og psykiske belastningen er for stor, men av at vi ikke tar oss tid til å hente oss inn igjen. Lade kroppen og sette av tid til restitusjon er viktig for enkeltindividet, samt et helsefremmende og produktivt arbeidsmiljø.

Vi er stolt leverandør til Olympiatoppen

Batteriene må lades i løpet av en trenings- eller jobbhverdag. En sjef som vil hente ut det beste hos sine ansatte må tilrettelegge for at de er i prestasjonstilstand, sier dr. Lars Engebretsen.

Massasjeprogrammene i Bwell Pausen tilfredsstiller de medisinske krav til massasje og lydprogrammene er profesjonelt laget. Det som avgjorde vårt valg av massasjestoler var den faglige kompetansen bak utarbeidelsen av restitusjonsverktøyet, sier sjefsfysioterapeut Bjørn Fossan.
Les mer

Bwell Pausen

Balanse mellom innsats og hvile er viktig for at vi kan være produktive og ha en god arbeidshverdag. Derfor har vi utviklet Bwell Pausen, som kombinerer fysisk avspenning i vår massasjestol sammen med mental trening.

Bwell Pausen er et enkelt verktøy som kan gi ledere og medarbeidere en kvalitetspause 24/7!


Mentaltrening

Bwell Pausen består av massasje og mentaltrening, slik at du ta en kvalitetspause i hverdagen.

Gjennom lydspor for mentaltrening kan du øve på stressmestring, forberede deg til et møte, øke motivasjon til fysisk aktivitet, konsentrasjon og tilstedeværelse, bedre søvn m.m. Dette gjøres gjennom øvelser i mindfulness, avspenning, visualisering samt powernap.

Lydsporene er utviklet i samarbeid med noen av de fremste på feltet: Ph.d. psykolog Lars-Eric Uneståhl, Professor Dr. Med. Andries Kroese, Ph.d. idrettspsykolog Anders Meland og Ph.d. idrettspsykolog Frank Abrahamsen.  

Restitusjon og hvile

Balanse mellom innsats og hvile er viktig for at vi kan være produktive og ha en god arbeidshverdag.

Som vi lader mobilen, må vi lade kropp og hode. En liten pause kan være nok til at vi yter optimalt hele arbeidsdagen. «Stopp og sov 15 minutter» gjelder også på kontoret.

Dagens krav er høye, sørg for å møte dem med overskudd og lave skuldre. Powernaps og kvalitetspauser er først og fremst et fenomen for å øke produktiviteten. Forskning viser også at humøret reguleres, søvnkvaliteten bedres og immunforsvaret styrkes. Det lille kvarteret bekjemper det største problemet av alle - stress!

"15 minutter i stolen gjør at jeg får overskudd og jobber bedre etterpå"

-
Eigil Johansen, Økonomi og Regnskapspartner

Bwell Pausen

Sammen med din bedrift ser vi på en opplæringsplan for å sikre at investeringen blir lønnsom både for bedriften og for medarbeiderne i den.

Manual

Spesifikasjoner

FAQ

Pris

Prøv Bwell Pausen

Vi ønsker å bidra til en arbeidshverdag der medarbeidere og ledere er mindre slitne, hvor ansatte mestrer stress og naturlig press. En hverdag med mer energi og overskudd, mindre fravær og sykdom.

Bwell Norge har utviklet et helsefremmende verktøy basert på forskning og faglig dokumentasjon, i samarbeid med eksperter på området. ​Bwell Pausen kombinerer fysisk avspenning i vår spesialutviklede massasjestol sammen med mentaltrening.

Ta kontakt for å teste Bwell Pausen i din bedrift.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
5 gode grunner til å hvile i løpet av arbeidsdagen
Det er et økende samfunnsproblem at vi er trøtte og slitne, og det har påvirkning på vår arbeidskapasitet. Med enkle grep kan du få mer overskudd.
Felix Arkitekter
15 minutter i stolen gjør at jeg får overskudd og jobber bedre etterpå.
Hverdagshelter i Bamble kommune
Bwell var på besøk i Bamble kommune og filmet hverdagsheltene som tar en powernap på jobb. 15 minutter time-out er viktig og gir overskudd...

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på!

Kontakt oss

Bwell Norge AS

Martin Lingesvei 25

1364 Fornebu

Spørsmål?

E-post: post@bwell.no

Telefon: +47 67 83 24 20

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på!

Sosiale medier

© 2018 Bwell Norge AS