Webinar

Hvordan bli mer fornøyd på jobb ved å endre vaner?

ZOOM

7/12/2023

1130-1200

Gratis deltagelse

Tenk om vi kunne endre de dårlige vanene og bli enda bedre på det vi gjør?

På jobb preges dagen vår av vaner. Noen vaner gjør oss effektive og lar oss prestere godt, mens andre vaner kan skape stress og hindre oss i å gjøre en god jobb. Tenk om vi kunne endre de dårlige vanene og bli enda bedre på det vi gjør?

- Hva er en vane?

- Teknikker til å endre vaner eller skape nye.

- Hvorfor er det slik at det er så vanskelig å endre en vane?

- Hvordan hjernen fungerer og hvorfor den gjør som den gjør når vaner skapes?

Du vil lærer litt mer om hvilke vaner som kan hjelpe deg til å bli mer effektive, og hvordan du kan bytte ut vaner som skaper stress med vaner som gir oss mer ro og oversikt. Bli med oss for å lære hvordan du kan bruke vanene til å skape et bedre arbeidsmiljø og bli mer fornøyd på jobb.

Meld deg på

Her kan du melde deg på, så kontakter vi deg med videre informasjon

Foredragsholder

Tim Rudi Veiteberg

Tim Rudi Veiteberg er mentaltrener og lederutvikler, og arbeider hver dag med å hente ut de beste prestasjonene i både næringslivsledere og utøvere. Han er lidenskapelig opptatt av å bidra til mennesker i vekst og utvikling og startet i 2022 selskapet og appen Heart Mentality – Norges første og eneste digitale plattform for mentaltrening. Tim Rudi jobber også som mentaltrener for Norges Fotballforbund, hvor han jobber som dedikert ressurs for å støtte de fire beste dommerne i Norge.

Tim Rudi forteller åpenhjertig om egne opplevelser av motgang, og deler hva han har lært og hvilke teknikker du også kan bruke i din hverdag, for å få en bedre hverdag. Foredragene har en god balanse mellom historiefortelling og faglig forankring i psykologi.

Han er en av Norges eneste eksperter på vaner. Han har gjennom egne erfaringer og gjennom veiledning av andre anvendt de fremste teknikkene på hvordan du kan få til den endringen du ønsker i eget liv eller jobbhverdag.