Webinar

Jobbengasjement

Zoom

28/9/2023

1130-1200

Gratis deltagelse

Jobbengasjement forbindes med ansatte som er motiverte og er en positiv motvekt til stress og utbrenthet.

Sammenhengen mellom arbeid og psykisk helse er for lengst en etablert sannhet. Jobb er en sentral kilde til god psykisk helse – via virksomme faktorer som mening, mestring, medbestemmelse og tilhørighet. 

 

Jobbengasjement handler om de faktorene som medvirker til at du liker jobben din. Forskning viser tydelig sammenheng mellom jobbengasjement – og produktivitet og resultater. Noen stikkord er tydelige forventninger, konkrete tilbakemeldinger, tillit, samt personligutvikling, mestring – og mening. 

 

Økt kompetanse på hvordan vi grunnleggende fungerer og hvordan vi kan virke positiv på hverandre er nøkkelen til å kunne lære, skape og levere – alene og sammen.

 

Vi vil sammen med psykolog Carina Carl reflektere over hva betyr; kommunikasjon, arbeidsglede, lederstøtte og medbestemmelse – som alle virker inn på vårt jobbengasjement.

  • Hva betyr jobbengasjement
  • Hva kjennetegner godt jobbengasjement
  • Hva er kilder til jobbengasjement
  • Hva kan ledere ha fokus på for å skape engasjerte og motiverte medarbeidere

Meld deg på

Her kan du melde deg på, så kontakter vi deg med videre informasjon

Foredragsholder

Carina Carl

Carina Carl er psykolog (cand.psychol.) med spesialitet i arbeidspsykologi. Hun tilbyr gjennom sitt selvstendige foretak Carina Carl AS ledertrening, individuell terapi, kurs og foredrag for privatpersoner og næringslivet. I tillegg har hun lang erfaring med å undervise gruppetimer i kondisjonstrening, yoga og mindfulness.

Carina brenner for å gjøre psykologi tilgjengelig for folk flest og for arbeidslivet. Hun er spesielt engasjert i lettere psykiske lidelser og har flere års erfaring med å utvikle kurs og foredrag for bedrifter og privatpersoner.

Carina har skrevet bestselgere.