Webinar

Mental Styrke

Zoom

30/5/2024

1130-1200

Gratis deltagelse

Styrken til å fokusere i en støyendeverden!

I dagens samfunn er det essensielt å kunne håndtere støy og distraksjoner for å styrke og verne om sin egen mentale kapasitet og oppmerksomhet. Vårt behov for å håndtere stress på en mer hensiktsmessig måte har også blitt en viktig kilde til et bærekraftigarbeidsliv.

Mental styrke betyr forskjellige ting for hver enkelt av oss.

I denne lunch & learn deler mentaltrener Rikke Gudim og psykolog Carina Carl innsikt om hvordan man bygger mental robusthet gjennom praktiske strategier og metoder. De vil utforske hvordan du kan styrke ditt mentale immunforsvar, mestre hverdagens utfordringer og håndtere stress på en produktiv måte.

Vi vil snakke om:

- Hvordan du kan oppnå mer fokus og mindrestress. 

- Hvordan vi kan tilpasse oss et samfunnfullt av distraksjoner og støy.

- Kilder til å bygge mental styrke.

Meld deg på

Her kan du melde deg på, så kontakter vi deg med videre informasjon

Foredragsholder

Carina Carl

Carina Carl er psykolog (cand.psychol.) med spesialitet i arbeidspsykologi. Hun tilbyr gjennom sitt selvstendige foretak Carina Carl AS ledertrening, individuell terapi, kurs og foredrag for privatpersoner og næringslivet. I tillegg har hun lang erfaring med å undervise gruppetimer i kondisjonstrening, yoga og mindfulness.

Carina brenner for å gjøre psykologi tilgjengelig for folk flest og for arbeidslivet. Hun er spesielt engasjert i lettere psykiske lidelser og har flere års erfaring med å utvikle kurs og foredrag for bedrifter og privatpersoner.

Foredragsholder

Rikke Gudim

Rikke er sertifisert mental trener med en visjon om å bygge et mer bærekraftig, raust og robust samfunn. Hun har en bred bakgrunn fra HR, ledelse og entreprenørskap. De siste åtte årene har hun brukt på å gjøre mentaltrening tilgjengelig for alle, gjennom foredrag, bøker og individuelle samtaler. Hun har erfaring fra å jobbe med barn/unge til toppledere - som har gitt henne en forståelse av hvordan systematisk trening av de mentale ferdighetene kan utgjøre en stor forskjell.

Rikkes filosofi har hele veien vært å fokusere på og forstå de menneskene hun jobber med. Hennes mål er at du skal sitte igjen med din egen mentale verktøykasse, som du kan benytte deg av resten livet.