Webinar

Mentale vaner vs. nyttårsforsett

ZOOM

1/2/2024

1130-1200

Gratis deltagelse

Kraften av tanker for å skape resultater og prestasjoner

Bygg vaner som varer

 

For det første, hvorfor har du lyst til å etablere eller endre en vane?

Vi lever med stadig økende press, høyere krav og forventninger til oss selv og lange gjøremålslister. Det mange overser, og ikke er bevisst, er den mentale styrken til å håndtere alt dette. Tankesettet kan være avgjørende for om du tar et steg frem mot det du ønsker, i stedet for å gi opp. Bli kjent med vanene dine, hvordan de endres og lag deg bærekraftige endringer.

Bli med når Bwells mental trener Rikke Gudim tar en prat med mental trener og ekspert på vaner, Tim Rudi Veiteberg og få tips om gjør at du kan komme styrket ut av motgang og krevende situasjoner og gjennomfører nyttårsforsettene dine!

Tema på webinaret: 

·      Vaner vs. nyttårsforsetter

·      Hva er de automatiserte tankeprosessene vs. de ubevisste

·      Indre dialog - hvordan snakke til seg selv?

·      Hvordan tenker du i møte med motgang?

·      Hvilke spørsmål stiller du deg?

·      Kobling mellom tanke og resultat

Meld deg på

Her kan du melde deg på, så kontakter vi deg med videre informasjon

Foredragsholder

Tim Rudi Veiteberg

Tim Rudi Veiteberg er mentaltrener og lederutvikler, og arbeider hver dag med å hente ut de beste prestasjonene i både næringslivsledere og utøvere. Han er lidenskapelig opptatt av å bidra til mennesker i vekst og utvikling og startet i 2022 selskapet og appen Heart Mentality – Norges første og eneste digitale plattform for mentaltrening. Tim Rudi jobber også som mentaltrener for Norges Fotballforbund, hvor han jobber som dedikert ressurs for å støtte de fire beste dommerne i Norge.

Tim Rudi forteller åpenhjertig om egne opplevelser av motgang, og deler hva han har lært og hvilke teknikker du også kan bruke i din hverdag, for å få en bedre hverdag. Foredragene har en god balanse mellom historiefortelling og faglig forankring i psykologi.

Han er en av Norges eneste eksperter på vaner. Han har gjennom egne erfaringer og gjennom veiledning av andre anvendt de fremste teknikkene på hvordan du kan få til den endringen du ønsker i eget liv eller jobbhverdag.

Foredragsholder

Rikke Gudim

Rikke er trebarnsmamma og mental trener og jobber i Bwell Norge. Hennes lidenskap er å hjelpe og motivere andre til å få ut sitt potensial og oppnå drømmene sin. Rikke har erfaring fra HR, utviklet digitale plattformer for selvutvikling og bygget opp en rekke internasjonale og anerkjente merkevarer. Rikkes filosofi hele veien har vært å fokusere på og forstå de menneskene hun jobber med. Hennes mål er at du skal sitte igjen med din egen mentale verktøykasse, som du garantert vil få bruk for av resten livet.