Webinar

Mentalt overskudd 

Zoom

11/5/2023

11:30-12:00

Gratis deltagelse

Hva er mental trening i praksis og - hva får vi ut av å trene de mentale ferdighetene?

Idrettsutøvere bruker mental trening for bedre prestasjoner, spenningsregulering og fokus, og det er en økede trend at næringslivet benytter seg av mentale trenere. Trene og styrke våre mentale ferdigheter er nemlig noe vi alle kan få til.

Tema på webinaret mentalt overskudd:

  • Hva er mental trening?
  • Hvorfor og hvordan øve på mental trening i jobbsammenheng?
  • Mentale pauser på jobb
  • Øvelse: Strategier som gjør at du kan presterer når det gjelder.

Meld deg på

Her kan du melde deg på, så kontakter vi deg med videre informasjon

Foredragsholder

Kathrine Darell Hovland

Kathrine er opptatt av at folk skal ha det bra og drives av å  ha en jobb hvor akkurat det gjør en forskjell i folks hverdag! Hun er daglig leder i Bwell Norge og har mer enn 20 års erfaring med å forebygge stress og tretthet, og fremme helse i norske bedrifter. Hun har jobbet med konseptutvikling av Bwell Pausen i tett samarbeid med våre svenske partner Promas. Kathrine er mindfulness instruktør.

Foredragsholder

Rikke Gudim

Rikke er trebarnsmamma og mental trener og jobber i Bwell Norge. Hennes lidenskap er å hjelpe og motivere andre til å få ut sitt potensial og oppnå drømmene sin. Rikke har erfaring fra HR, utviklet digitale plattformer for selvutvikling og bygget opp en rekke internasjonale og anerkjente merkevarer. Rikkes filosofi hele veien har vært å fokusere på og forstå de menneskene hun jobber med. Hennes mål er at du skal sitte igjen med din egen mentale verktøykasse, som du garantert vil få bruk for av resten livet.