Webinar

Psykologisk trygghet

Zoom

13/4/2023

11:00-11:30

Gratis deltagelse

Bwell tar en prat om psykologisk trygghet med psykolog Carina Carl.

Vi snakker mer enn noen gang om å skape gode arbeidsplasser der ansatte har lyst til å være på jobb. Vi tar en prat med psykologen Carina Carl om temaet psykologisk trygghet; hvorfor er det så viktig når du ønsker å gjøre din organisasjon til et godt sted å være og virke.

  • Hva er psykologisk trygghet?
  • Hvorfor er psykologisk trygghet viktig?
  • Hva er eksempler på konkrete tiltak for å skape psykologisk trygghet?

Meld deg på

Her kan du melde deg på, så kontakter vi deg med videre informasjon

Foredragsholder

Carina Carl

Carina Carl er psykolog (cand.psychol.) med spesialitet i arbeidspsykologi. Hun tilbyr gjennom sitt selvstendige foretak Carina Carl AS ledertrening, individuell terapi, kurs og foredrag for privatpersoner og næringslivet. I tillegg har hun lang erfaring med å undervise gruppetimer i kondisjonstrening, yoga og mindfulness.

Carina brenner for å gjøre psykologi tilgjengelig for folk flest og for arbeidslivet. Hun er spesielt engasjert i lettere psykiske lidelser og har flere års erfaring med å utvikle kurs og foredrag for bedrifter og privatpersoner.

Carina har skrevet bestselgere.

Foredragsholder

Lone Lekang

Lone Lekang er Partner og salgsansvarlig i Bwell Norge AS, samt partner i Bwell Walking og Bwell Europe GmbH.

Lone har en master i HR, organisasjonspsykologi og prestasjonsledelse. Hun er instruktør i mindfulness og har 20 års erfaring med å hjelpe bedrifter med helsefremmende tiltak på arbeidsplasser.