Webinar

Selvomsorg for indre bærekraft

Zoom

15/6/2023

11:30 - 12:00

Gratis deltagelse

Er du god på å prioritere deg selv i hverdagen?

Tanken om å være snill og forståelsesfull med seg selv er noe vi mennesker er overraskende lite flinke til. Mange har en streng «indre kritiker» og er kanskje mer gode på å sette egne behov og ønsker i andre rekke.

Selvomsorg er en ferdighet som kan trenes opp, og selvomsorg kan ha en  transformativ innvirkning på livet vårt. Den kan bidra til å aktivere kroppens tilknytningssystem og utløse «feelgood»-hormonet oksytocin, noe som reduserer stress og demper de negative effektene av å leve og jobbe i en verden som er mindre enn perfekt.

Mental trener Rikke Gudim fra Bwell tar en prat med psykolog Carina Carl om:

  • Hva er selvomsorg?
  • Hva gjør du for å ivareta din indre bærekraft?
  • Hva får ditt energiregnskap til å gå i pluss – så du kan være den du ønsker å være i verden?
  • Kilder (øvelser) til selvomsorg

Meld deg på

Her kan du melde deg på, så kontakter vi deg med videre informasjon

Foredragsholder

Carina Carl

Carina Carl er psykolog (cand.psychol.) med spesialitet i arbeidspsykologi. Hun tilbyr gjennom sitt selvstendige foretak Carina Carl AS ledertrening, individuell terapi, kurs og foredrag for privatpersoner og næringslivet. I tillegg har hun lang erfaring med å undervise gruppetimer i kondisjonstrening, yoga og mindfulness.

Carina brenner for å gjøre psykologi tilgjengelig for folk flest og for arbeidslivet. Hun er spesielt engasjert i lettere psykiske lidelser og har flere års erfaring med å utvikle kurs og foredrag for bedrifter og privatpersoner.

Foredragsholder

Rikke Gudim

Rikke er trebarnsmamma og mental trener og jobber i Bwell Norge. Hennes lidenskap er å hjelpe og motivere andre til å få ut sitt potensial og oppnå drømmene sin. Rikke har erfaring fra HR, utviklet digitale plattformer for selvutvikling og bygget opp en rekke internasjonale og anerkjente merkevarer. Rikkes filosofi hele veien har vært å fokusere på og forstå de menneskene hun jobber med. Hennes mål er at du skal sitte igjen med din egen mentale verktøykasse, som du garantert vil få bruk for av resten livet.