Webinar

Stressmestring

Zoom

7/9/2023

1130-1200

Gratis deltagelse

Effekten av å håndtere stress er at du får mer av det som betyr mest.

 

Positivt stress gjør deg skjerpet og engasjert – negativt stress gjør deg utslitt og nedbrutt. 

 

Det er ingen tvil om at negativt stress er et stort hinder for den enkelte, samt for et godt og produktivt arbeidsmiljø. For å kunne mestre stress, er det avgjørende å forstå hvilken påvirkning stress har på oss – og hva vi kan gjøre for å håndtere stress konstruktivt. 

 

Psykolog Carina Carl jobber med stressmestring – inkludert konstruktiv tidshåndtering, prioritering, verdier og selvfølelse. Hun vil sammen med Bwell reflekter og dele psykologisk innsikt og kunnskap som kan hjelpe oss å håndtere motgang og ha det bedre. For det er egentlig det vi ønsker oss - et liv som vi kan fungere i, hvor vi opplever mer mestring, mening, glede –  og økt selvfølelse.

 

  • Hva er stress og hva er signalene
  • Hvordan kan stress påvirke jobben – og livet
  • Tips til hva vi kan vi gjøre for å håndtere stress – og navigere hjernevennlig

 

Effekten er at du får mer av det som betyr mest.

Meld deg på

Her kan du melde deg på, så kontakter vi deg med videre informasjon

Foredragsholder

Carina Carl

Carina Carl er psykolog (cand.psychol.) med spesialitet i arbeidspsykologi. Hun tilbyr gjennom sitt selvstendige foretak Carina Carl AS ledertrening, individuell terapi, kurs og foredrag for privatpersoner og næringslivet. I tillegg har hun lang erfaring med å undervise gruppetimer i kondisjonstrening, yoga og mindfulness.

Carina brenner for å gjøre psykologi tilgjengelig for folk flest og for arbeidslivet. Hun er spesielt engasjert i lettere psykiske lidelser og har flere års erfaring med å utvikle kurs og foredrag for bedrifter og privatpersoner.

Carina har skrevet bestselgere.