Kurs

Mindfulness

Lenke til kurset her

Forskning viser at implementering av systematisk mindfulnesstrening kan gi positive endringer.

Forskning viser at ved implementering av systematisk mindfulness-trening i en eller annen form uten å endre på noe annet, kan gi overraskende endringer.

Folk opplever at kroppen er mindre anspent og mer rolig, samtidig mer våken og energisk. Med andre ord en gavepakke til bedrifter som ønsker bedre arbeidsmiljø og medarbeidere som kan ha mulighet til å prestere på topp. Målet med kurset er å gi deltakerne en konkret metode for å redusere stress, bedre konsentrasjonen, ta gode beslutninger ved å se virkeligheten og situasjonen slik den er.

Meld deg på

Her kan du melde deg på, så kontakter vi deg med videre informasjon

Foredragsholder

Ingun Mjaaland

Ingun Mjaaland er gründer av Mindfultrening.

Hun har sin faglige bakgrunn fra Norges Idrettshøgskole med fordypning i fysisk aktivitet og helse. Det hun er ekstra nysgjerrig på, er samspillet mellom de mentale og fysiske prosessene. Hun har erfaring med ulike stressmestring- og prestasjonstiltak i bedrifter og for enkeltpersoner, med mental trening og mindfulness som metoder.

Foredragsholder

Carina Carl

Carina Carl er psykolog (cand.psychol.) med spesialitet i arbeidspsykologi. Hun tilbyr gjennom sitt selvstendige foretak Carina Carl AS ledertrening, individuell terapi, kurs og foredrag for privatpersoner og næringslivet. I tillegg har hun lang erfaring med å undervise gruppetimer i kondisjonstrening, yoga og mindfulness.

Carina brenner for å gjøre psykologi tilgjengelig for folk flest og for arbeidslivet. Hun er spesielt engasjert i lettere psykiske lidelser og har flere års erfaring med å utvikle kurs og foredrag for bedrifter og privatpersoner.