Bent Skammelsrud - 6 år i Bwell-teamet

"Jeg har nå leid ut Bwell’s PowerNap-konsept til bedrifter i snart 7 år, og står på at dette er den beste måten å ta vare på sine ansatte."

Kategori:

Betraktningene til vår kollega Bent Skammelsrud etter over 6 år i Bwell-teamet:

«Jeg har nå leid ut Bwell’s PowerNap-konsept til bedrifter i snart 7 år, og står på at dette er den beste måten å ta vare på sine ansatte.

Grunnen til at dette er at konseptet dekker mange av de plagene vi sliter med i dagens jobbsituasjon;
- stress
- vondt i ryggen
- muskel- og leddplager
for å nevne de som mange kjenne på daglig.

15 minutters massasjebehandling med mental avspenning daglig eller etter behov, gir alle en mulighet til å forebygge ovennevnte plager. Dessuten er dette et lavterskel-tiltak som passer for de aller fleste.

Olympiatoppen har valgt oss til sin samarbeidspartner med vårt restitusjonskonsept. De vil at utøverne skal være best mulig forberedt til sine prestasjoner på idrettsbanen. Dette gjelder selvsagt også alle arbeidsgivere i alle bransjer.

Det jeg liker best ved å levere våre stoler, er å se alle ansatte som er glade for tiltaket som lederen investerer i deres helse. Over 200 bedrifter i Trøndelag har dette som tiltak i sin bedrift.

Vi vil gjerne hjelpe flere personer og bedrifter, og ønsker at flere skal få teste Bwell Pausen - uforpliktende. Så kan dere selv få vurdere mine påstander.»

Bli kunde hos Bwell

Ta kontakt med oss om du ønsker å bli kunde.

Bli kunde