Vær i bevegelse med Bwell Kontormølle

Dette er det ultimate verktøy for din kropp og din tilværelse for et best mulig hjemmekontor.

Kategori:

Person som går på Kontormølla fra Bwell på jobb

Hjemmekontor og nettbaserte løsninger kan by på fysiske utfordringer. Det er mindre areal å bevege seg på og det er strengere regler for fysiske møter. Dette medfører at vi ikke lenger er like aktive på jobb som det vi var før. Ikke at vi hadde nok aktivitet før hjemmekontor, men nå er det blitt en markant vekst i stillesittende jobbhverdager.

Bilde: Gående jobbhverdag på Bwell kontormølle

Hva skjer med oss dersom vi ikke klarer å være i nok aktivitet?
Kroppen utvikler symptomer på muskel- og skjelettlidelser som er vanskelige å bli kvitt over kort tid. Går det for lang tid kan det sette seg i kroppen, og i verste fall utvikle seg til kroniske plager.

Gange er en utmerket måte å få aktivitet i hele kroppen. Det er ikke en treningsøkt, men nok til å løse opp i mange plager og forhindre dannelsen av nye. Det er en naturlig måte å bruke de store muskelgruppene på uten at det koster for mye energi. Vi kan gå veldig lenge uten å få skader, faktisk flere mil om dagen. Derfor er Bwell kontormølle veldig bra for vår jobbsituasjon. Den hjelper kroppen å vedlikeholde muskler, ledd, og øker sirkulasjonen som igjen fører til god mental helse. Vi blir mer effektive, mer positive og mindre trøtte.

Dette er det ultimate verktøy for din kropp og din tilværelse for et best mulig hjemmekontor.

Bli kunde hos Bwell

Ta kontakt med oss om du ønsker å bli kunde.

Bli kunde