Felix Arkitekter

15 minutter i stolen gjør at jeg får overskudd og jobber bedre etterpå.

Kategori:

Felix Arkitekter AS har gitt ansatte mulighet til å benytte Bwell Pausen siden 2007. Tiltaket er godt forankret hos ledelsen og brukes jevnlig (1-3 ganger per uke) av de aller fleste på kontoret. I perioder brukes den av enkelte hver dag. Det startet med at massøren ble «erstattet» med en massasjestol som de kaller Robot Tord (oppkalt etter massøren). Ansatte ønsket et tilbud som var tilgjengelig 24/7.

Målsetningen er å unngå sykefravær, forebygge belastningsplager, samt øke overskudd i jobbhverdagen og på fritiden. Ansatte benytter den også til egenbehandling av muskelplager.

Felix Arkitekter har 13 ansatte. Flere av dem er småbarnsforeldre som av naturlig årsaker er i underskudd på søvn, da er det fint å ha mulighet til å hente seg inn igjen på jobb med å ta seg en kvalitetspause. «15 minutteristolen gjør at jeg kan ta tilbake tapt nattesøvn og jobber bedre etterpå», sier Eva.

Bwell har fokus på helheten i den faglig oppfølging av konseptet. De har bistått med arbeidsplasstilpasning og tips til forbedring av lysforhold. «Vi er veldig godt fornøyd både med den faglige og tekniske servicen de leverer», sier Eva.

Eva Sjue, By- og arealplanlegger iFelix Arkitekter AS setter pris på å ha litt kvalitetstid for seg selv!

Bli kunde hos Bwell

Ta kontakt med oss om du ønsker å bli kunde.

Bli kunde