Se muligheter istedenfor begrensninger

Det er mange dører som lukkes, men det er fortsatt mange dører som er åpne, det gjelder bare å finne disse dørene. Vær nysgjerrig på mulighetene!

Kategori:

Kontoret er stengt, barnehager, skoler og universitet er stengt, fellestreninger er avlyst, hallene er lukket for all aktivitet, treningssentrene er stengt, man blir anbefalt å ikke reise noe sted - ikke til nabokommunen og ikke på hytta, skiheisene er stengt, det blir kjørt mindre skiløyper og ja, det føles som at alle dørene lukkes. Det er mange dører som lukkes, men det er fortsatt mange dører som er åpne, det gjelder bare å finne disse dørene. Det er på tide å se muligheter istedenfor begrensninger.

Alle påvirkes i større eller mindregrad av hvordan koronaviruset har rammet landet og verden. Mange sitter i karantene, hverdagsrutiner må endres og det blir mer tid i heimen. Dette er en situasjon man bare må akseptere. Det kan føles som om man er innelåst og ikke vet hva man skal bruke tiden på. Jeg vil derimot vise dere til mange dører som fortsatt står åpne!

Bilde: Gina trener styrke inne på gymmatta.

Selv om treningssentrene er stengt er naturen åpen for alle som er friske. Det er utrolig mange treningsmuligheter ute, men du må bare se dem. I marka kan man gjennomføre både rolige og harde gå- og løpeturer. Vi kan finne trapper utendørs og kanskje du har en innendørs? De er ypperlig til å trene både intervaller og spenst trening i. Sist men ikke minst kan man gjennomføre hjemmetrening! Selv uten utstyr kan du få trent både muskler, skjelett og sener. Det er så mange øvelser man kan gjøre selv med bare kroppen. Hvis man ønsker litt ekstra vekt kan man fylle 1,5 liter flasker med vann eller sekken med stein.

vår Instagram-side finner du en økt med tips til hvordan du kan gjennomføre en effektiv økt på stuegulvet uten utstyr! Kanskje du vil teste ut denne før eller etter en dag med hjemmekontor?

Har du fortsatt tid til overs når treningen er gjennomført? Da vil jeg sterkt anbefale deg å ringe venner og familie. Slå av en prat med dem og vis dem at du er der for dem. Vi står sammen i denne situasjonen og det er viktig å ta vare på hverandre. Er du i en husstand med flere personer er kanskje tiden inne for å bruke mer tid sammen med dem. Pusle puslespill, tegne, male, bake, lage middag, spille spill og/eller ordne i stand filmkveld med noe godt å knaske på.

Husk også å ta vare på deg selv! Kanskje tiden er inne for å begynne med mindfulness-trening? Eller har du en bok du gjerne vil lese? Min bokanbefaling til deg er «Stillhetens råskap» av Anders Meland. Her kan du lære om viktigheten av å sette av tid til seg selv, hvorfor du skal gjøre det og effekten av det. Finn deg en kopp med noe godt å drikke, et pledd og sett deg for deg selv i sofakroken. Pust med magen og nyt stillheten!

Nå håper jeg du føler deg litt mindre innelåst, og ser at det fortsatt er dører som står åpne. Ta vare på deg selv og dine nærmeste! Og husk; se muligheter istedenfor begrensninger.

Tekst: Gina Flugstad Øistuen

Bli kunde hos Bwell

Ta kontakt med oss om du ønsker å bli kunde.

Bli kunde