Anders Meland er ansatt som ekspert i prestasjonspsykologi i Oljefondet

Anders har doktorgrad i idrettsvitenskap og har jobbet med prestasjonsutvikling i Olympiatoppen. Han kjenner viktigheten av å være mentalt sterk.

Kategori:

Anders Meland

Prestasjonsutvikler og Bwells samarbeidspartner Anders Meland er ansatt som ekspert i prestasjonspsykologi i Oljefondet.

Anders har doktorgrad i idrettsvitenskap og har jobbet med prestasjonsutvikling i Olympiatoppen. Han er kjent for å innføre «mindfullness» i høyprestasjonsmiljøer, og med sin brede erfaring fra befal- og krigsskole er han en av få med denne bakgrunnen. Han vokste opp som idrettsgutt og kjenner viktigheten av å være mentalt sterk og tåle press.

Som Nicolai Tangen, sjefen for oljefondet, siteres i DN lørdag 30. januar 2021, er at «det handler om mental styrke og mental robusthet» i høyprestasjonsmiljøer, og dette skal nå Meland bidra med for å bedre avkastningen til Oljefondet.

Mental styrke

Anders har utviklet og lest inn flere lydspor med mindfulenss og mental trening som er en del av Bwell Pausen mentale treningsprogram. Du kan lene deg tilbake i massasjestolen og få avspenning med Anders sin stemme på øret, der han leder deg gjennom teknikker for å oppnå ro og kontroll i hode og kropp.

Anders Meland er forfatter av boken «Stillhetens råskap» som går nærmere inn på hva mindfullnesstrening er, og hvordan dette skal hjelpe deg å prestere bedre, både i jobbsammenheng og privat.

Det er med stolthet vi gleder oss over samarbeidet med Anders, og ser frem til flere prosjekter i tiden fremover.

Bli kunde hos Bwell

Ta kontakt med oss om du ønsker å bli kunde.

Bli kunde