Anders Meland er ansatt som ekspert i prestasjonspsykologi i Oljefondet

Anders har doktorgrad i idrettsvitenskap og har jobbet med prestasjonsutvikling i Olympiatoppen. Han kjenner viktigheten av å være mentalt sterk.

Kategori:

Vår dyktige samarbeidspartner Anders Meland er nå ansatt som ekspert i prestasjonspsykologi i Oljefondet.

Anders har doktorgrad i idrettsvitenskap og har jobbet med prestasjonsutvikling i Olympiatoppen. Han er kjent for å innføre «mindfullness» i høyprestasjonsmiljøer, og med sin brede erfaring fra befal- og krigsskole er han en av få med denne bakgrunnen. Han vokste opp som idrettsgutt og kjenner viktigheten av å være mentalt sterk og tåle press.

Som Nicolai Tangen, sjefen for oljefondet, siteres i DN lørdag 30. januar 2021, er at «det handler om mental styrke og mental robusthet» i høyprestasjonsmiljøer, og dette skal nå Meland bidra med for å bedre avkastningen til Oljefondet.

Mental styrke

I vårt samarbeid med Anders har han spilt inn flere lydspor som følger med i Bwell Pausen sitt mentaltreningsprogram. Du kan lene deg tilbake i massasjestolen og få avspenning med Anders sin stemme på øret, der han leder deg gjennom teknikker for å oppnå ro og kontroll i hode og kropp.

Vi vil anbefale boken «Stillhetens råskap» som går nærmere inn på hva mindfullness-trening er, og hvordan dette skal hjelpe deg å prestere bedre, både i jobbsammenheng og privat.

Det er med stolthet vi gleder oss over samarbeidet med Anders, og ser frem til flere prosjekter i tiden fremover.

Bli kunde hos Bwell

Ta kontakt med oss om du ønsker å bli kunde.

Bli kunde