Gåmølle – en naturlig del av arbeidsdagen

Å sitte stille på kontoret hele dagen kan være utfordrende for både kropp og sinn. Ved å introdusere en gåmølle på kontoret kan du få opp aktivitetsnivået ditt, samtidig som du utfører dine daglige arbeidsoppgaver.

Kategori: Trene på jobb

Person bruker kontormølla.

Å sitte stille på kontoret hele dagen kan være utfordrende for både kropp og sinn. Muskelplager og rastløshet er vanlige problemer mange opplever i arbeidslivet. Men hva om det fantes en løsning som kunne gi deg mer energi og overskudd i arbeidshverdagen? Det er her en gåmølle kommer inn i bildet. Ved å introdusere en gåmølle på kontoret kan du få opp aktivitetsnivået ditt, samtidig som du utfører dine daglige arbeidsoppgaver. Bwell tilbyr praktiske og ergonomiske gåmøller som kan gjøre nettopp dette.

Hvorfor burde du investere i en gåmølle på kontoret?

En gåmølle på kontoret kan ha mange fordeler for både helse og produktivitet. Det å være i bevegelse mens du jobber kan bidra til å redusere muskelplager og forbedre arbeidskvaliteten din. Her er noen av fordelene med å inkludere en gåmølle på kontoret:

1. Ypperlig for deg med vond rygg eller muskelplager

Mange som lider av ryggplager eller muskelplager opplever bedring ved å bruke en gåmølle. Den jevne bevegelsen mens du går bidrar til å styrke musklene i ryggen og forbedre holdningen din. Ved å bruke en gåmølle regelmessig kan du redusere smerter og ubehag i korsryggen.

2. Perfekt for deg som fort blir rastløs

Hvis du har en tendens til å bli rastløs eller urolig når du sitter stille, kan en gåmølle være svaret. Gåmøllen gir deg muligheten til å bevege deg og forbrenne energi mens du utfører arbeidsoppgavene dine. Dette kan bidra til å øke konsentrasjonen din og redusere rastløsheten i løpet av arbeidsdagen.

3. Fremmer arbeidskvalitet

En gåmølle kan faktisk forbedre din generelle arbeidskvalitet. Ved å være i bevegelse mens du jobber, øker blodsirkulasjonen til hjernen din, noe som kan føre til økt kreativitet, fokus og produktivitet. Du vil kanskje oppdage at du tenker klarere og får mer gjort når du bruker en gåmølle i arbeidsdagen.

4. Mindre sliten

Å sitte stille i lange perioder kan gjøre deg sliten og uopplagt. En gåmølle kan bidra til å motvirke dette ved å øke blodsirkulasjonen og stimulere kroppen din. Ved å bruke en gåmølle jevnlig kan du oppleve at du føler deg mer energisk og våken i løpet av arbeidsdagen.

5. Mer energi og overskudd/mindre fravær og sykdom

Regelmessig fysisk aktivitet, selv i moderat form som å gå på en gåmølle, kan ha positiv effekt på ditt energinivå og overskudd. Ved å inkludere en gåmølle på kontoret, gir du deg selv muligheten til å få en liten treningsøkt i løpet av arbeidsdagen. Dette kan bidra til å øke endorfinnivået og gi deg mer energi og positivitet. I tillegg kan økt fysisk aktivitet redusere risikoen for sykdommer knyttet til stillesitting, som hjerte- og karsykdommer, overvekt og diabetes. Dette kan igjen føre til mindre fravær og sykdom blant de ansatte.

Tips for å gjøre gåmølla til en naturlig del av arbeidsdagen

For å få mest mulig ut av en gåmølle på kontoret, er det viktig å integrere den på en måte som fungerer for deg og arbeidsrutinene dine. Her er noen tips for å gjøre gåmøllen til en naturlig del av arbeidsdagen:

1. For eksempel en økt om morgenen og på slutten av dagen

Prøv å sette av tid på morgenen og før du avslutter arbeidsdagen til å bruke gåmøllen. Dette kan hjelpe deg med å starte dagen med energi og fokus, samt gi deg en avslappende og energigivende avslutning på arbeidsdagen.

2. Hvis du har mye repeterende arbeid (svare på mange mailer o.l.)

Hvis du har oppgaver som krever mindre konsentrasjon og mer repetisjon, kan du dra nytte av å bruke gåmøllen samtidig. For eksempel kan du svare på e-poster, lese dokumenter eller gjøre enkle oppgaver mens du går på gåmøllen. Dette gjør at du kan utnytte tiden din bedre og være aktiv samtidig.

3. Juster tempo og tid etter behov

Det er viktig å tilpasse tempoet og tiden du tilbringer på gåmøllen etter dine egne behov og ferdighetsnivå. Start med kortere økter og lavere tempo hvis du er nybegynner, og øk gradvis etter hvert som du blir mer komfortabel og vant til å bruke gåmøllen.

Vår kontormølle

En gåmølle kan være en fantastisk investering for å forbedre helsen og produktiviteten din på kontoret. Ved å inkludere regelmessig fysisk aktivitet i arbeidsdagen, kan du redusere muskelplager, øke energinivået, forbedre konsentrasjonen og generelt trives bedre på jobb. Bwell tilbyr praktiske og ergonomiske gåmøller som kan gjøre det enklere å integrere bevegelse i arbeidsrutinene dine. Så hvorfor ikke gjøre en gåmølle til en naturlig del av arbeidsdagen din og oppnå bedre helse og velvære?

Vi i Bwell hjelper norske bedrifter med å legge til rette for en mer aktiv arbeidshverdag for sine ansatte. Derfor har vi i samarbeid med eksperter utviklet Kontormølla, et gåbånd som gir deg frihet til å gå mens du jobber. 

Ved å legge til rette for at dine ansatte kan bevege seg samtidig som de jobber, vil du ikke bare sørge for friskere ansatte med mindre muskelplager, du vil også få ansatte med mer energi og mindre psykiske plager!

Du kan lese mer om vår kontormølle her.

Vil du vite mer om hva Bwell kan gjøre for deg og din bedrift, eller har du noen spørsmål angående våre produkter eller tjenester?

Ta kontakt med oss!

Bli kunde hos Bwell

Ta kontakt med oss om du ønsker å bli kunde.

Bli kunde